Moda ve Müzik Festivali

Tarihler: 13 Ekim 2018 Cumartesi ~ 13 Ekim 2018 Cumartesi 13 Ekim 2018 14:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: 2. Avantajlı Dönem Bilet Fiyatlarıdır. Kapıda bilet fiyatları yükselecektir. Ayakta - 69.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2018 ~ Eki 13, 2018
Türkiye’nin ilk dress-code’lu festivali olma özelliğine sahip Moda ve Müzik Festivali, modanın görsel gücüyle, müziğin işitsel gücünü aynı çatı altında buluşturuyor.

Multiworks’ün düzenlediği Moda ve Müzik Festivali, ilk yılında “Vintage” temasıyla gerçekleşecek.  Her yıl farklı bir moda trendi ve bu trend ile bağlantılı müzik grupları festivalde yer alacak.

Atölyeler, söyleşiler, tasarımcılar, vintage butikler ve sevilen müzisyenlerle 13 Ekim Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek olan organizasyonda, geçmişin ruhunu günümüzde yaşamaya bekleniyorsunuz.

Ceylan Ertem
Özgün tarzı ve birbirinden farklı sound’lara sahip albümleriyle büyük kitlelere ulaşan Ceylan Ertem, türlere sığmayan retro-modern seçkisiyle Moda ve Müzik Festivali sahnesinde.

Seyyal Taner & Kurtalan Ekspres
Türkiye’nin ve müzik dünyasının sıra dışı divası Seyyal Taner ve efsane grup Kurtalan Ekspres, son 50 yılı kapsayan ve popüler şarkılarından oluşan setlist’leriyle vintage ruhunu sonuna kadar yaşatacak.

Hey! Douglas (Live)
70’lerin Türkçe şarkılarına yaptığı yaratıcı yorumlar ve görsel kimliğiyle büyük beğeni toplayan Hey! Douglas, live performansı ile kapanışı yapacak.

Kolektif İstanbul
Katılımcıların dans etmeye direnemeyeceği müziği ile sahnenin ikinci grubu olan Kolektif İstanbul, festival sahnesini enerjisiyle etkisi altına alacak.

Flapper Swing
Festivalin sahne açılışını yapacak olan grup, 1920 ve 30’ların caz standartları ve eğlenceli şarkılarıyla dönemin eşsiz atmosferini yaşatarak katılımcıları o yıllara götürecek.

Program:
14:00 Nadir Duman
15:00 Violations Radio
16:00 Flapper Swing
17:30 Kollektif İstanbul
19:00 Seyyal Taner & Kurtalan Ekspres
21:00 Ceylan Ertem
22:45 Hey! Douglas

- 18 Yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 14:00’dür.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Hopi kullanıcılarına %20 indirim başlamıştır. Bu indirim sadece web sitesi ve mobil uygulamada geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT