Modda

Tarihler: 07 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 07 Mayıs 2011 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Studio Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. (İstiklal Cad. Ağa Cami Sokağı) No:17/B Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 04 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2011 ~ May 7, 2011

Modda İlk Klibi "Bırak Bende Kalsın" Lansmanı ile Studio Live Sahnesinde!!!
7 Mayıs Cumartesi Saat 21:00

ModdA grubu, ilk klip çalışması olan `Bende Kalsın` parçasının çekimleri için 20 MART`da start verdi, Her yönden titizlikle düşünerek ve uzun zaman sahne çalışmalarından dahi uzak kalarak aranjesini grubun üstlendiği ve kayıtlarını Server URAZ (Pit10), ile beraber tamamladıkları `Bende Kalsın` parçasının Yönetmenliğini, 6 Mayısta vizyona girecek olan ` AĞIR ABİ` filminin başarılı Yönetmeni Oğuzhan UĞUR tarafından çekilecek.

Farklı birçok mekân da çekimlerine devam edilecek olan video klipin yapımcılığını ise Kemik Yapım ,Halil TAŞDEMİR üstlendi. Sinema tadında hazırlanan ve senaryosunu yine Oğuzhan UĞUR`un yazdıği video klip, 9 kişilik oyuncu kadrosu ile 2011-Nisan ayında sizlerle olacak.

ModdA 6 Mayıs`da vizyona girecek olan Halil taşdemir ve Serhat Turhan`ın başrolleri paylaştığı "Ağır Abi" filmini yöneten Oğuzhan Uğur`un klibini çekeceği "Bende Kalsın" şarkısı ile müzik severlerin karşısına çıkacaklar. Nisan ayında müzik kanallarında yayınlanmaya başlayacak şarkıları için çok umutlular.

Ferhat BAŞER: Vokal
Tuğrul BAFRA: Gitar
Gökhan ÇAKICI: Bass
Burçin BIYIK: Davul
Tugay Tulgar: Klavye


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT