Model

Tarihler: 11 Aralık 2010 Cumartesi ~ 11 Aralık 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Moda Deniz Kulübü

Adres: Mektep Sok. No: 7-9 Moda Adalar İstanbul

Telefon: 0216 338 70 40 - 0216 449 18 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2010 ~ Ara 11, 2010

Genç pop-rock grubu MODEL, büyük beğeni toplayan eğlenceli repertuarını ve muhteşem sahne performansını; 11 Aralık 2010, Cumartesi akşamı bir kez daha Moda Deniz Kulübü’nde kulüp üyeleri için sergileyecek!

Fatma Turgut (vokal), Okan Işık (gitar), Serkan Gürüzümcü (gitar), Can Temiz (bas gitar) ve Aşkın Çolak’tan (davul-perküsyon) oluşan MODEL; konserde “cover” şarkılarının yanı sıra, Ocak 2011’de çıkması planlanan ve prodüktörlüğünü Demir Demirkan’ın üstlendiği yeni albümlerinde yer alan bazı şarkıları da seslendirecek.

Yeni albümleri için Demir Demirkan’la çalışmalarını son hız sürdüren MODEL; daha önce iki kez sahne aldıkları Moda Deniz Kulübü’nde, 11 Aralık 2010, Cumartesi akşamı kulüp üyeleri için verecekleri konserde yine dinleyicilere eğlence dolu, hareketli bir akşam yaşatacak.

Son albümleri için, prodüktörlüğe uzun süre ara veren Demir Demirkan ile çalışmalarını sürdüren MODEL; 13 şarkının yer alacağı albümlerini Ocak ayında piyasaya çıkarmayı planlıyor. Grup; albüm çalışmaları devam ederken, İstanbul’un farklı mekanlarında sahne alarak seyircisiyle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT