Moğollar & Hayko Cepkin

Moğollar & Hayko Cepkin

Tarihler: 06 Eylül 2017 Çarşamba ~ 06 Eylül 2017 Çarşamba 06 Eylül 2017 20:00

Yer: Müzik Boğaz'dan Gelir Teknesi

Ücret: İndirimli Dönem Ön Satış Bilet Fiyatları:- Bistrolar 6 kişiliktir, bir bistro bileti ile en fazla 6 kişi giriş yapabilir. Bistrolar numarasız ve ayaktadır. Bistro - 6 Kişilik - 510.00 TL Ayakta - 72.75 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2017 ~ Eyl 6, 2017
“Müzik Boğaz’dan Gelir” tekne konserlerinde, 6 Eylül Çarşamba akşamı İstanbul'un büyülü manzarasında Moğollar ve Hayko Cepkin ile muhteşem bir buluşma gerçekleşiyor.

Türk müziğinin efsane grubu Moğollar konuk sanatçı Hayko Cepkin ile birlikte , 6 Eylül Çarşamba Müzik Boğaz'dan Gelir teknesinde..

"1967 yılının sonunda başladığı yolculuğuna hala devam eden Moğollar, Anadolu pop müziğinin en önemli temsilcilerinden ve aynı zamanda bu kavramın da isim babası...

1971 yılında Fransa’da yayımadıkları albüm ile Charles Cros Academy ödülünü (aynı ödülü bir yıl önce Jimi Hendrix, bir yıl sonra ise Pink Floyd almıştır) alan grup, müzik kariyerinin bir bölümünü de yurt dışında geçirdi. Tarihi boyunca Cem Karaca, Barış Manço, Selda gibi dönemin önemli vokalistiyle çalışan Moğollar, 1970’lerin sonlarına doğru ülke koşulları müzik yapmanın mümkün olmadığı hale geldiği için dağılmak durumunda kaldı.

1993 yılında başlatılan bir imza kampanyası sonucu yeniden bir araya gelen gruba klavyede Serhat Ersöz katıldı. 2008 yılında gruba, vokalist olarak Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca eklendi. 2010 yılında grubun davulcusu Engin Yörükoğlu’nun kansere yenik düşmesinin ardından gruba Kemal Küçükbakkal katıldı. 

Türk müziğinin 45 yıllık çınarı bu yıllara 23 adet 45’lik ve 11 adet stüdyo albümü sığdırdı. Moğollar'ın hala üretiyor ve hala sahne alıyor olmasının sırrı samimiyetlerinde gizli..."


* Konser Başlama Saati 21:30

Tekne Kalkış Yer ve Saatleri:

Haydarpaşa Garı Turyol İskelesi
Yanaşma saati 19:45 – Kalkış saati 20:00 / İskeleye Dönüş Saati 23:45

Kuruçeşme İskelesi (Qurabiye/Huqqa Önü)
Yanaşma saati 20.30 – Kalkış saati 20:45 / İskeleye Dönüş saati 00.30

* Etkinlik düzeni ayaktadır. 
* Bistrolar 6 kişiliktir, bir bistro bileti ile en fazla 6 kişi giriş yapabilir. Bistrolar numarasız ve ayaktadır.
* Teknenin kapalı yemek salonunda oturma düzeni mevcuttur. (Bu bölüm dinlenmek, yemek yemek isteyen misafirlerimiz içindir ve konser alanını görmemektedir.)
* Barımız ve mutfağımız gece boyunca hizmetinizde olacaktır. 
* Tekne belirtilen kalkış saatlerinden sonra bekleme yapmayacaktır.
* Organizatör firma; etkinliğin gerçekleşeceği teknede, kalkış ve varış iskelelerinde, kalkış ve varış saatlerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
* Herhangi bir yiyecek ve içecek ile tekneye giriş yapılamaz.
* Profesyonel fotoğraf ve video kamera kullanımı yasaktır.
* 18 yaşından küçük misafirler ancak ebeveynleri ile katılabilir.
* Konser hava şartlarına göre teknenin kapalı salonu ya da açık alanında gerçekleştirilir.

Detaylı Bilgi İçin;
0533 205 71 85 
0532 216 26 61

- Tekne Kalkış Saatleri: Haydarpaşa Garı Turyol İskelesi 20:00, Kuruçeşme İskelesi (Qurabiye/Huqqa Önü) 20:45’dir.- Tekne Dönüş Saatleri: Haydarpaşa Garı Turyol İskelesi 23:45, Kuruçeşme İskelesi (Qurabiye/Huqqa Önü) 00:30’dur.- Bilet alan seyircilerin tekne kalkış saatlerini göz önünde bulundurarak, ilgili iskelede hazır bulunmalarını önemle rica ederiz. - Etkinlik düzeni ayaktadır. - Organizatör firma; etkinliğin gerçekleşeceği teknede, kalkış ve varış iskelelerinde, kalkış ve varış saatlerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Bistrolar 6 kişiliktir, bir bistro bileti ile en fazla 6 kişi giriş yapabilir. Bistrolar numarasız ve ayaktadır.- Teknenin kapalı yemek salonunda oturma düzeni mevcuttur. (Bu bölüm dinlenmek, yemek yemek isteyen misafirlerimiz içindir ve konser alanını görmemektedir.)- Barımız ve mutfağımız gece boyunca hizmetinizde olacaktır. - Tekne belirtilen kalkış saatlerinden sonra bekleme yapmayacaktır.- Herhangi bir yiyecek ve içecek ile tekneye giriş yapılamaz.- Profesyonel fotoğraf ve video kamera kullanımı yasaktır.- 18 yaşından küçük misafirler ancak ebeveynleri ile katılabilir.- Konser hava şartlarına göre teknenin kapalı salonu ya da açık alanında gerçekleştirilir.- Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi için 0533 205 71 85, 0532 216 26 61 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT