Moğollar

Tarihler: 02 Şubat 2012 Perşembe ~ 02 Şubat 2012 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri 4. Levent İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2012 ~ Şub 2, 2012

Değerli girişimlerin temeli sayılan ‘’Hizmet İdealini’’ teşvik etmek, başkasına yararlı olabilmek ve dostane ilişkiler geliştirmek iş ve meslek sahipleri arasında dünya çapında arkadaşlık ilişkileri kurarak toplumlararası anlayış, iyi niyet, barışı geliştirmek için çaba gösteren Galata Rotary Kulübü, Türk rock müziğinin efsane grubu Moğollar ile geleneksel Ustalara Saygı Konseri çerçevesinde Tohum Otizm Vakfı yararına bir araya geliyor. Konserin geliri Tohum Otizm Vakfı tarafından ailelere yol haritası olması için geliştirilen otizm eğitim kitinin Türkiye çapında basım ve dağıtım organisazyonu için kullanılacak.

Moğollar 43 yıldan beri insanların kendilerine ayırdıkları zamanın önemli bir parçası olmuş, söz ve müziği ile verdiği hazza, dinlenirken düşündürmeyi, etik değerlere saygılı ve toplum karşı sahip olduğu sosyal sorumlulukların da farkında olan önemli bir grup olmayı başarmıştır.

"Otizmin Farkındayız, Onların Yayındayız" diyerek farkındalığı tüm ülkemize dalga dalga yaymak adına; Haydi Sen de Yardım Elini Uzat

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT