Monica Molina - ERTERLENDİ

Tarihler: 30 Eylül 2015 Çarşamba ~ 30 Eylül 2015 Çarşamba 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 93.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 43.50 TL 60 yaş üstü bileti - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2015 ~ Eyl 30, 2015

Aşk şarkılarının büyülü sesi Monica Molina, 17 Ekim'de CRR Konser Salonu'nda Türkiye'deki hayranlarıyla buluşuyor.

Monica Molina, "Tu Despedida (Your Farewell)", "Vuelo (I Fly)", "De Cal y Arena (Of Lime and Sand)", "A Vida (To Life)", "Autorretrato (Selfpotrait)", "Mar Blanca (White Sea)" albümlerinin en iyi ve yeni şarkıları ile sizlerle...

Vokal: Monica Molina
Piyano: Eduardo Aguilera
Klasik gitar: Oscar Guerrero
Davul: Manuel Gomez
Bas gitar: Ramon Abella

Monica Molina'nın şu ana kadar gerçekleştirdiği onlarca röportajda sürekli sorulan "Neden Türkiye sizin için önemli?" sorusuna verdiği cevap çok açık: "Ben Türkiye'yi, Türkler beni çok seviyor. İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Orada olmak nefes almak ayrıcalık..."

Daha önce Türkiye'de de büyük şatış rakamlarına ulaşan CD'leri ve de biletleri haftalar öncesi tükenen konserleri ile hep gündemde olan Monica Molina, Autorretrato'nun ön ve arka kapak fotoğraflarını İstanbul'da çekerek Boğaz'ın ve Türkiye'nin güzelliklerini böylece tüm dünyaya taşımış oldu.

İspanya'da her albümü ile "platin" satış statüsüne ulaşan, Latin Grammy Ödülü adaylığı olan ve bunların yanı sıra birçok ödül kazanan Monica Molina, albüm kapağında Türkiye'ye yaptığı jest ile hala çok konuşuluyor. Copla şarkılarının efsane şarkıcısı ve öz babası olan Antonio Molina'dan aldığı bayrağı hayatın içinden ve hayatı bilen şarkılarla aktarmaya devam ediyor.

Molina'lar İspanya'nın en saygın "sanatçı" ailelerinden biri... Monica Molina'nın babası İspanya'nın "efsane" şarkıcılarından Antonio Molina... Kız kardeşi Angela Molina ise Avrupa sineması için vazgeçilmez bir oyuncu... Diğer kardeşi Micky de yine bir sinema oyuncusu... Albümlerine imzasını atan ve yanından hiç ayrılmayan Noel ise kendisi gibi bir müzisyen ve şarkılarının bestecisi ve söz yazarı...

Bugüne dek 18-19 kadar yapımda rol alan Monica Molina, şarkıcı olmanın yanı sıra tıpkı kız kardeşi gibi ailenin oyuncu üyelerinden biri... Rol aldığı ve ses getiren oyunlar arasında Oscar Wilde'dan uyarlanan bir tiyatro oyunu da var.

Dinleyenlerin içini ısıtan, bir parça melankolik, bir parça umut dolu, ama her zaman romantik bir ses... Değişik ve kendine özgü vokali onu eşsiz kılıyor. Sanatçının, ruhunu ve karizmasını babasından aldığı söyleniyor. 2013'te babasının efsaneleşen şarkılarını "Mar Blanca" adında bir CD'de toplayan Monica Molina, albüm çalışmaları ve konserleri dışında Candela isimli kız çocuğunu büyüterek sanatçı bir anne olmanın keyfini sürüyor.

- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.
- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Sınırlı sayıda öğrenci biletleri CRR gişesinden satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT