Moonspell

Tarihler: 17 Mayıs 2022 Salı ~ 17 Mayıs 2022 Salı 17 Mayıs 2022 20:00

Yer: Jolly Joker Ankara

Ücret: Balkon - 253.00 TL Genel Giriş - 220.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kavaklıdere, Kızılırmak Cd. No:14, 06420 Çankaya Ankara

Telefon: 0850 549 0126

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2022 ~ May 17, 2022
Portekiz’in en büyük gotik metal grubu Moonspell 2022 The Greater Tour kapsamında 17 Mayıs’ta Ankara Jolly Joker’de!

1992'de kariyerine başlayan Moonspell, kurulduğu günden beri Portekiz'de dark metal'in öncüsü oldu. 2022'de 30. yılını kutlayan grup daha hırslı ve güçlü sahne şovları hazırlayarak yoğun turne programını oluşturuyor. Karanlığın tartışmasız kralları 10 Mayıs'ta Romanya'dan başlayan The Greater Tour'da Bulgaristan, Yunanistan ve Türkiye'de 30. yıl şovlarını ilk kez gerçekleştirecek. Fernando Ribeiro'nun hayranlarına mesajları şöyle:

“Büyük 30. yıl turnemizden birkaç tarih vermekten son derece mutluyuz. The Greater Tour'u dünya çapında genişletmeyi düşünüyoruz. Şubat ayında Paradise Lost ile çalacağımız konserleri ve Sonbahar'daki Ultima Ratio Fest'i saymazsak The Greater Tour ile belki daha önce gitmediğimiz yerlere gideceğiz. 2022'de Anno Satanae demo, Wolfheart LP boxset gibi materyallerle 30. yılımızı beraber kutlayacağız. Festivallerde, konser salonlarında görüşmek üzere!”

Moonspell ilk albümünü çıkardığından beri Portekiz'i uluslararası arenada temsil eden bir grup oldu.30 yıla 12 albüm (LP) sığdıran grup birçok kez dark metal'in klasik albümlerine imza attı. Stüdyodaki başarısını sahne şovlarıyla da destekleyerek her turnede hayranlarında büyük izler bıraktı. Onlarca yıl geçmesine rağmen üretmekten geri durmayan Moonspell, Hermitage albümüyle gothic metal alanında tekrar ustalığını konuşturdu ve karanlık metalin birinci lig gruplarından biri olduğunu yineledi.

The Greater Tour setlist'inde Moonspell'in 90'lara uzanan köklerini ve modern tarafını gösteren parçalar var. Unutulmaz sahnesiyle hafızalara kazınacak büyük turnenin Türkiye konserleri biletleri şimdi satışta.

- 18 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Organizatör etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizatör, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT