Mor Karbasi - İPTAL

Tarihler: 15 Kasım 2017 Çarşamba ~ 15 Kasım 2017 Çarşamba 16 Kasım 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: 1. Kategori - 90.00 TL 2. Kategori - 70.00 TL 3. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2017 ~ Kas 15, 2017
Ailesinden miras farklı kültürleri güçlü yorumuyla birleştiren; sevinç, özlem ve aşkı şarkılarına taşıyan Ladino sanatçısı Mor Kabasi 16 Kasım’da Zorlu PSM Ana Tiyatro’da!

Kudüs’te Fas Kökenli bir anne ve İran kökenli bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelen Mor Karbasi’nin müziğinin farklı kültürlerin etkisi altında olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. 

2008 yılında çıkardığı ilk albümü ‘The Beauty and the Sea’ için Grammy ödüllü yapımcı Matt Howe ile çalışan sanatçı, bu albüm ile uluslararası alanda bir başarıya imza attı ve eleştirmenlerin gözdesi haline geldi.  İkinci albümü “Daughter Of The Sea” ile müzik dünyasında hızla yükselen bir diva konumuna gelen Karbasi, bu albümün tanıtımı için İtalya, İngiltere, İsrail, Portekiz, Polonya, Çek Cumhuriyeti, İspanya, Fransa, İsveç, Hollanda, Fas ve Amerika Birleşik Devletleri’nde sahne aldı. Üçünci albümü La Tsadika ile annesinin Fas kökenlerini dokunaklı bir biçimde irdelerken, geleneksel Sefarad melodilerine, kendi yorumunu katıyor. Tom Cohen, Itamar Doari, Mark Eliyahu, Salvador Guitierrez ve Joe Taylor ile iş birliği yaptığı bu albümde hem anlatmak istediği duyguları hem de hikayelerini anlattığı kadınların tarihine büyülü bir dokunuş ile yön veriyor. Kabasi’nin en yeni ve 4. Albümü ise Kuzey Afrika’nın müzikal geleneğine bir saygı duruşu niteliğinde. Sadece Sefarad müziklerinden değil, aynı zamanda Berberi kültüründen de besleniyor.

- 8 yaş ve üzeri izleyicilerimiz için uygundur.- Öğrenci biletleri, Öğrenci kimliği ile geçerlidir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT