mor ve ötesi

Tarihler: 18 Mayıs 2019 Cumartesi ~ 18 Mayıs 2019 Cumartesi 18 Mayıs 2019 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Tam - 80.00 TL Öğrenci - 60.00 TL Öğrenci - 18 Yaş Altı - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2019 ~ May 18, 2019
Kapı açılış: 20.30
mvö: 21.30

Rock müzik sahnemizin en önemli oluşumlarından mor ve ötesi, Zorlu PSM Atlantis Yapım işbirliğiyle gerçekleştirilen Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 18 Mayıs’ta sahne üzeri ayakta konseriyle Turkcell Sahnesi’nde!

Toplamda 8 albüm, 1 EP, 2 de single yayınladığı kariyeri boyunca ülke rock piyasasını tanımlayan isimlerden biri haline gelen ve eriştiği bu konumu 20 yıl boyunca koruyan mor ve ötesi, birçok değerli ismin albümüne de katkıda bulundu. “Onno Tunç Şarkıları” albümü için 1945'i, Murathan Mungan şarkılarının yeniden yorumlarından oluşan “Söz Vermiş Şarkılar” albümünde “Telli Telli”'yi, Bülent Ortaçgil için söylenen şarkılarından oluşan “Şarkılar Bir Oyundur”'da Sen Varsın'ı yorumlayan grup, 2008 yılında ise Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye'yi “Deli” adlı parçayla temsil etti.

20. yıla özel olarak “Şehir”, “Bırak Zaman Aksın” ve “Gül Kendine” albümlerinin remastered hallerini içeren Kayıtlar 1996-2004 isimli boxset’i 2016 yılı Mayıs ayında yayınlanan “Anlatamıyorum” single'ını takiben DMC etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunan mor ve ötesi, ikinci bölüm niteliğindeki “Kayıtlar 2005-2016”’yı hemen ardından yayınladı. Yirminci yıl şerefine çıkardıkları bir diğer single parçaları olan “Melekler Ölmez” de büyük başarı yakaladı.

- Etkinlik Sahne Üstü Ayakta formatta gerçekleşecektir.- Turkcell Sahnesi "Sahne Üstü Ayakta" formatındaki etkinliklerde, 18 yaşın altındaki kişiler etkinliğe sahne üstünde sadece kendi annelerinin ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler. Anne ve/veya baba dışındaki büyüklerin refakati geçerli değildir.- Turkcell Sahnesi "Sahne Üstü Ayakta" formatındaki etkinliklerde, 14 - 18 yaş arasındaki kişiler annelerinin ve/veya babalarının refakati olmadığı taktirde 18 Yaş Altı  kategorisinden bilet satın alarak etkinliğe uzak görüşlü 1. Balkon’dan katılabilirler.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- 14 yaş altı seyirciler sadece anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT