Moral

Tarihler: 22 Kasım 2011 Salı ~ 22 Kasım 2011 Salı - Saat: 20:00

Yer: Mayotte

Ücret: 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mayotte

Adres: İstiklal Cad. No:65 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 24 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2011 ~ Kas 22, 2011

Moral, grubun solisti Tolga Türünz´e ait on şarkıdan oluşan “Kafadaki Her Şey” adlı ilk albümünü Pasaj Müzik etiketiyle 3 Haziran´da yayınladı. 2008 yılında başlanan “Kafadaki Her şey” albümünün hazırlıkları 2010 yılında İskender Paydaş`ın şarkı prodüktörlüğünü yaptığı "An gelir" in Babajim`de yapılan kaydıyla son buldu. 6 farklı stüdyoda tamamlanan albümün masteringi Çağlar Türkmen´e ait.

Umutsuzluğa Söylenmiş Umut Şarkıları

Her biri müzik dışında aynı zamanda iş hayatının içinde olan grup üyeleri şarkı sözlerinin, kentin keşmekeşi içinde akıp giden yaşamın bir rutini olan iş hayatı ve sosyal ilişkiler gibi birçok şeyden etkilenerek yazıldığını ancak yaşanılan tüm olumsuzluklara rağmen şarkıların Umutsuzluğa Söylenmiş Umut Şarkıları olduğunu belirtiyorlar. “Gündelik yaşamımızda sadece kaybolduğunda farkına vardığımız aslında bizi hayata bağlayan yaşama enerjimizdir moral.”diyerek sözlerine devam eden grup yaptıkları müziğin onlar için en büyük moral kaynağı olduğunu ve bunu grup isminin Moral olmasının nedeni olarak gösteriyorlar.

Eski zamanlarla günümüz modern müziğinin harmanlandığı sakin bir sounda sahip, yaylı enstrümanlar ve klavyeyle (hammond) zenginleştirilmiş, albümün çıkış şarkısı “An Gelir”Barış Berberoğlu´ nun yönetmenliğinde kliplendi. An Gelir; gidenlerin ardından yazılmış, kırgınlıkların anlatıldığı ama her şeyin bir anda değişeceğine inancını kaybetmeyen bir şarkı.

Tolga Türünz (akustik gitar/vokal), Arda Algan (bas), Cem Yalçınkaya (gitar) ve Tansel Türünz´den (davul) oluşan Moral, 2006 yılında kuruldu. Grup, 2009 yılında Rock´n Dark Ekspres yarışmasında, performanslarından dolayı İstanbul 1. olurken, aynı yıl söz ve müziği Tolga Türünz´e ait “Dünya Bizi Affeder mi?” şarkısının intro melodisi“81 ilde 81 orman” kampanyasının müziği seçildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT