Mostar Sevdah Reunion

Tarihler: 01 Ocak 2012 Pazar ~ 01 Ocak 2012 Pazar - Saat: 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: 112.00 TL - 78.50 TL - 67.50 TL - 56.50 TL - 45.00 TL - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Acıbadem İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 1, 2012 ~ Oca 1, 2012

Avea’nın müziğe sağladığı katkı ve desteğin en önemli göstergelerinden olan Sıradışı Müzik Konserleri kapsamında; sevdalinka ile çingene müziğini ustaca birleştiren Mostar Sevdah Reunion, Türkiye’deki müzikseverlerle buluşuyor. Dünyanın dört bir yanında yüzlerce konser veren grup, 10 Mart’ta unutulmaz bir performans sergileyecek.

Bosna-Hersek Mostar kökenli, sevdalinka ile çingene müziğini birleştiren tarza sahip bir müzik grubudur. Grup efsane çingene şarkıcı Şaban Bayramoviç ile 2 ve Balkanların caz divası kabul edilen Ljiljana Buttler ile 2 olmak üzere toplam 7 albüm yapmıştır.

1998 yılında Dragi Šestic tarafından kurulan grup başta Paris, Londra gibi müzik devi şehirler olmak üzere Canarya Adaları, Madeira Adaları ve Avusturalya gibi değişik yerlerde 200’ün üzerinde konser vermiştir.Bunların arasında Sarajevo Caz Festivali, International Roma Festival, International Filmfestival Frankfurt, Pavarotti Music Center - Blues Festival, London The Marquee Club, World Music Festival, Festival La Note di San Lorenzo gibi festivaller olduğu gibi grup 2004 yılında İstanbul CRR’ de bir konser vermiştir.

- Katılımcılar konser alanı giriş/çıkışlarda gerçekleştirilecek her türlü sesli ve/veya görüntülü kayıtların düzenleyiciler tarafından her türlü mecrada ticari amaçlarla kullanılabileceğini peşinen kabul ederler. Bu kabul, 18 yaşın altındaki katılımcılar açısından aynı şartlar ile velisi/velileri tarafından verilmiş sayılır.
- 6 yaş ve üstü bilete tabidir. 6 yaş altı etkinliğe alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT