Movits!

Tarihler: 28 Nisan 2012 Cumartesi ~ 28 Nisan 2012 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam 39.50 TL Öğrenci 29.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Ghetto

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10 34440 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2012 ~ Nis 28, 2012
Ghetto’da Modern Swing 1930’ların swing’i hip hop ile buluşuyor ve İsveçli topluluk Movits! Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında Ghetto’ya geliyor. Movits! ismini, İsveçli şair Carl Michael Bellman’ın “Epistles of Fredmen” adlı eserindeki Fader Movitz karakterinden alıyor. Johan Jivin’ Rensfeldt’in hip hop vokalleriyle, muti-enstrümantalist, DJ Anders Rensfeldt’nin oluşturduğu alt yapılarla ve Joakim Nilsson’nın saksafonunun bir araya gelmesi; Count Basie, Dule Ellington, Benny Goodman gibi müzisyenler ve orkestralarının yaygınlaştırdığı ritimlerin günümüze yansıması olarak tanımlanabilir.

Hip hop müzik yapan Rensfeldt kardeşler ve grubun saksafoncusu Joankim Nilsson, katıldıkları bir partide Benny Goodman’in “Sing Sing Sing” şarkısında dans ederken swing tutkularını çalışmalarına yansıtma kararı aldı. Bir gecede alınan bu karar ile modern zamanların dans orkestrası olma yolunda ilerleyen topluluk, 2008 yılında ilk albümleri “Apple Swiper Jazz”i yayınladı. İlk albümün ardından konuk oldukları “The Colbert Report” programı grubu, iTunes ve Amazon listelerinde zirveye çıkardı. Eski ritimlerle günümüz sorunlarını dile getiren Movits!, ikinci albümleri “Out Of My Head” ile çıktıkları Avrupa turnesi kapsamında Ghetto’da swing rüzgârları estirecek.

28 Nisan Cumartesi akşamı,“lindy hop” dansınıza Ella Fitzgerald, Artie Shaw ya da Glenn Miller’ın müzikleri değil, Movits! eşlik edecek.

Swing dışında bunları seviyorlar;
Outkast, Lil’ Wayne, Maskinen, Lykke Li.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Öğrenci biletleri öğrenci kimliği ile geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT