Mozart Akşamı, Ezgi Lafcı & İlter V

Tarihler: 07 Ekim 2019 Pazartesi ~ 07 Ekim 2019 Pazartesi 12 Ekim 2019 20:00

Yer: Mozarthaus Sanat ve Konser Evi

Ücret: 1. Kategori - 68.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2019 ~ Eki 7, 2019
Ezgi Lafcı ve İlter Vurucu, Wolfgang Amadeus Mozart’ın keman sonatlarını yorumlayacakları bir program ile 12 Ekim Cumartesi akşamı Mozarthaus’ta klasik müzik severlerle buluşuyor.

EZGİ LAFCI, keman
İLTER VURUCU, piyano

Program:
Wolfgang Amadeus Mozart | Sol Majör Keman Sonatı K.301
I.Allegro con spirito 
II.Allegro

Wolfgang Amadeus Mozart |  Mi Minör Keman Sonatı K.304
I. Allegro
II. Tempo di menuetto

-ARA

Wolfgang Amadeus Mozart | Sol Majör Keman Sonatı K.379 
I.Adagio - Allegro
II. Thema.Andantino cantabile - Var. I-V - Thema.Allegretto 

Wolfgang Amadeus Mozart | Sib Majör Keman Sonatı K.378
I.Allegro moderato
II.Andantino sostenuto e cantabile
III.Allegro 

*Toplam süre: Yaklaşık 60 dakika

EZGİ LAFCI
1991 yılında Erzincan’da doğdu.Çalışmalarına on üç yaşında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde başladı.Liseyi derece ile tamamladıktan sonra Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası üyesi olarak Young Euro Classic başta olmak üzere birçok önemli festivalde yer aldı.2010 yılı Yamaha Yaylı Çalgılar yarışmasında birincilik,13.Uluslararası Genç Müzisyenler 2010 yarışmasında ikincilik aldı.İstanbul’da Üniversite ve Yüksek Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Barselona Liceu Konservatuarında Pavel Vernikov ve Corrado Bolsi ile solo performans üzerine master yaptı, Lukas Hagen’in ustalık sınıflarına katıldı.

2017 yılında İstanbul Filarmoni Derneği’nin Faruk Erengül adına düzenlediği yaylı çalgılar yarışmasında derece alarak dernek bünyesinde resital verdi.

2018 yılındaCamerata Pera isimli oda orkestrasının bir araya gelmesini sağladı. Orkestranın ilk konserinde Grand Pera Emek Sahnesinde solist olarak yer aldı.Halen sürdürdüğü solo konserlerinin yanı sıra Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrasında da yer almaktadır.

İLTER VURUCU
1987 yılında Adana’da doğdu. 8 yaşında piyano derslerine başladı ve aynı zamanda üç yıl süre ile TRT Çok Sesli Çocuk Korosuna devam etti. 

1999’da H.Ü. Ankara Devlet Konservatuvarı’nın giriş sınavını kazanarak piyano bölümüne kabul edildi ve Oya Ünler’in öğrencisi oldu. Konservatuvar yıllarında ayrıca Balassagyarmat’da Balazs Szokolay, Salzburg’da Jerome Rose, Ankara’da Oxana Yablonskaya ve Özgür Aydın’ın ustalık sınıflarına katıldı. Ankara’da düzenlenen Yamaha Burs Ödülü yarışmasında birinci oldu. 2007 Kasım ayında “8. Uluslararası Antalya Piyano Festivali”nde “Genç Yetenekler” konserinde yer aldı. 2008 Haziran ayında H.Ü. Ankara Devlet Konservatuvarı piyano bölümünden mezun oldu.

2009’da Almanya’nın Hannover kentinde, Hannover Müzik Yüksek Okulu’nun giriş sınavını birincilikle kazanarak Christopher Oakden’ın öğrencisi oldu. 2011 yılında Hannover Müzik Yüksek Okulu piyano bölümünden mezun oldu.

2012 Nisan ayında , Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı 1. Ulusal Piyano Yarışması’nda ikincilik ve en iyi zorunlu eser yorumu ödüllerini aldı. 

2013 Nisan ayında Burak Tüzün yönetiminde Hacettepe Senfoni Orkestrası ile Macaristan turnesinde solist olarak yer alan Vurucu, 2014 Mart ayında Jose Miguel RODILLA yönetiminde İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile Tchaikovsky’nin 1. Piyano Konçertosunu seslendirdi. 

2015 Kasım ayında, 2. İstanbul Orchestra’Sion Uluslararası Piyano Yarışması’nda üçüncülük, 2016 Aralık ayında 1. Bursa Uluslararası Nilüfer Piyano Yarışması’nda birincilik ödülünü alan İlter Vurucu konserlerine yurt içi - yurt dışı devam etmekte olup, çalışmalarını halen Sanatta Yeterlik sınıfında Oya Ünler ile sürdürmektedir.

- Geç gelen izleyiciler yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. İlk alkışı kaçıran izleyicilerimiz gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde izleyici salona alınmaz. - Çocuk etkinlikleri dışında, 8 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. - Konser salonuna dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır.- Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Ücretsiz özel otopark mevcuttur.- Kapı açılış saati : 19:30- Etkinlik saati : 20:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT