MozART Group

Tarihler: 29 Kasım 2014 Cumartesi ~ 29 Kasım 2014 Cumartesi 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 83.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 4. Kategori - 48.50 TL 5. Kategori - 33.50 TL 6. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2014 ~ Kas 29, 2014

MozART Group, harika bir performans sergilemek üzere hayranlarıyla 29 Kasım'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda ikinci kez buluşuyor.

1. Keman: Filip Jaslar 
2. Keman: Michal Sikorski
Viyola: Pawel Kowaluk
Viyolonsel: Boleslaw Blaszczyk

"Biz büyük konser salonlarının ağırbaşlı resmiyetlerine, klasik müzisyenlerin sıkıcı hayatlarına, fanatik klasik dinleyicilerin haricinde klasik müzik dinlemekten korkan rock, pop ve rap dinleyicilerine rağmen varız. İlham perimize gülünç ironiler yapıyoruz ve bundan alınmayacağından eminiz." - MozART Group

Bir klasik müzik eserini tuval gibi düşünün... Temasını, altyapısını, görkemli ve seçkin müzikal çağrışımlar ile çevreleyin... Ortaya çıkan eser dinleyeciler üzerinde şaşırtıcı, büyüleyici, kahkaha ve gözyaşları ile karışık bir etki bıraksın...

MozART’ın yarattığı müzikal kabarede eğlence ve kahkahanın kaynağını kelimeler yerine müzik oluşturmaktadır. Varşova ve Lodz’un en prestijli müzik akademilerinden mezun bu dört arkadaş klasik müziği esprili bir şekilde yorumlamaktadır.

MozART grubunun üyeleri 1995 yılından bu yana birlikte çalışmaktadırlar. Başlangıçta Canal Plus Televizyon için kısa müzikal skeçler hazırlayan MozART, ilk performansını 1997 senesinde genç Polonyalı kabarecilerin katıldığı Paka yarışmasında verdi. Aynı yıl, "Mozart Hala Hayatta" şovlarını sunmaya başlayan dörtlü, o günden beri  Avrupa, Kanada, ABD ve Asya’da konserler verdi. MozART Quartet ünlü pandomimci Irek Krosny ve 10 Gramyy ödüllü Bobby McFerrin ile performanslar gerçekleştirdi.

MozART Grup, uluslararası gala ve konserler de dahil olmak üzere sık sık TV şovlarına konuk olmaktadır. Dörtlü Lidzbark'ta düzenlenen XVIII. Hiciv ve Komedi Festivali ve Ryjek Festivallerinde prestijli ödüller aldı. Temmuz 2010'da MozART Grup, üstün başarıları ve sahnedeki 15. yılları sebebi ile Polonya Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı Özel Ödülü'ne layık görüldü. Slovakya'da 2011 yılında düzenlenen 31. Avrupa Mizah Festivali Gagy’de Grand Prix ödülünü kazandı. 2013 Mart ayında Fransa St.Etienne’de düzenlenen Festival des Artes Burlesques'de "Jüri Grand Prix", "İzleyici" ve "Basın" ödülülerinin tümünü kazandılar.

2008 ve 2009 yılında MozART Grup'un iki DVD kaydı büyük bir başarı ile çıktı ve Polonya ile yurt dışında büyük ilgi gördü. "Best of MozART" ise Şubat 2010'da piyasaya çıktı. Takriben 2011 ve 2012 yılında iki yeni DVD daha piyasaya sürdüler. 2011 yılı MozART Group için çok önemli bir sanatsal yıl oldu. Yedi ay içinde 150'den fazla kamuya açık ve özel gösteri ile 24 ülke, 4 kıtayı ziyaret ettiler. Quartet; Bahreyn, Letonya, Türkiye, Meksika, Kosta Rika, ABD, Estonya, Slovakya, Portekiz ve Fransa'da ilk gösterilerini düzenlediler. 2013 Ocak ayından itibaren Brezilya, Kosta Rika, Almanya, Fransa, Çin, Slovakya, Portekiz, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Rusya ve Ukrayna'da gösteriler yaptılar.

MozART Group, harika bir performans sergilemek üzere hayranlarıyla Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda ikinci kez buluşuyor.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Konser başladıktan sonra salona izleyici alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT