MŞŞ

Tarihler: 25 Mayıs 2012 Cuma ~ 25 Mayıs 2012 Cuma - Saat: 20:15

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Cad. Bekar Sok. No: 10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2012 ~ May 25, 2012

Bend grubu, 2007 yılında MŞŞ tarafından kurulur. İlk ismi ‘Mşşbend’ olan grup, vokalde MŞŞ, gitarda Çağdaş Özmen, basgitar da Anıl Çifter, davulda Cengiz Tural, geri vokalde de Serhan’dan oluşmaktadır. Aynı zamanda bu oluşuma hatırı sayılır çok sayıda müzisyen de katkıda bulunmuştur.

Bend, suyun önüne çekilen set anlamına gelir.Grup içinse nefsin önüne çekilen set anlamına gelir.Mşşbend grubu, Kargo grubunu kuran ve bu grubun en akılda kalır ve sevilen şarkılarına imza atan MŞŞ (Mehmet Şenol Şişli)’nin on yıla yakın süredir ürettiği şarkıların hayata geçmesi amacıyla kuruldu; şarkı sözleri ve besteleri ile şimdiye kadar pek çok kişinin dikkatini çekti… Çalışmalarına 2010 yılına kadar geçici bir süre ara veren grup, iki yıldır üretime aktif bir biçimde devam ediyor.

Grubun tekrar bir araya gelmesiyle, MŞŞ, grubunun ismini Bend olarak değiştirdi ve Çağdaş Özmen grubun vokalisti oldu. Anıl Çifter’in prodüktörlüğünde Sodium Productions’da kayıt edilen albüm Yarım Kalan Türkçem, bölüm 1, 8 şarkıdan oluşmaktadır. 2012 yılında gruba davulcu olan Arcan Akduman dahil oldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT