Münip Utandı ve Türk Sazları Topluluğu 3. Selim’den Münir Nurettin’e

Tarihler: 02 Eylül 2020 Çarşamba ~ 02 Eylül 2020 Çarşamba 20:30

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras

Ücret: 1. Kategori - 113.00 TL 2. Kategori - 84.00 TL 3. Kategori - 56.50 TL 4. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: (0212) 277 22 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2020 ~ Eyl 2, 2020
Münip Utandı ve Türk Sazları Topluluğu 3. Selim’den Münir Nurettin’e, Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras'ta sizlerle buluşuyor.

"Hepimiz için zorlu geçen bu dönemde, konserlerimizle yeniden sizlerle olabildiğimiz için mutluluk duyuyoruz. Bu yılki festivalimizde doğumunun 250. yılında Beethoven’ı anıyoruz ve bu vesileyle çağdaşı Eski Türk müziğinin dahi bestecisi Dede Efendi’yi de müzik severlere hatırlatıyor ve sunuyoruz. Dede Efendi için Kamran İnce’nin festivalimize özel bestelediği ‘‘Dede Remix”in dünya prömiyerini kaçırmayın! Bunun yanında Türk ve Avrupa eski müziğini de yerli yabancı topluluklardan dinleyeceğiz. 25 Ağustos ve 10 Eylül tarihleri arasında İstanbul’un eşsiz bahçesi Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras’ta yapacağımız konserlerimizde İstanbullularla müzik zevkini paylaşacağımız için heyecanlıyız.

Münip Utandı ve Türk Sazları Topluluğu, 2 Eylül’de bir Osmanlı-Türk musikisi konseri ile müzik tutkunlarına gerçek bir şölen sunacak. 3. Selim’den Münir Nurettin’e, şarkılardan saz eserlerine uzanan, çok seveceğiniz bir repertuar ile karşınızda olacaklar. Bu konserin repertuarı Münip Utandı tarafından müzikseverlerin beğenisi ön planda tutularak hazırlandı.

Hakan Erdoğan Prodüksiyon tarafından düzenlenen festival; TC Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sabancı Üniversitesi, Le Meridien İstanbul Etiler, ve Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi’nin tarafından desteklenmektedir." 

*Kapılar 19.00’da açılır, konserler 20.30’da başlar.
*Yaya güvenliğini sağlamak ve sosyal mesafe kurallarını gözetmek amacıyla özel araçlarla müzeye giriş yapılamayacak ve müze içinde vale hizmeti verilmeyecektir. Müze içinde beklemeleri gerekmeyen taksi veya özel şoförlü araçlar bu kuralın dışındadır.

İletişim: info@heproductions.com

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 113.00 TL 2. Kategori - 84.00 TL 3. Kategori - 56.50 TL 4. Kategori - 34.00 TL

Önemli Notlar:

- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile gerçekleşecektir.- Etkinlik alanı düzenli olarak dezenfekte edilmektedir.- 7 yaş sınırı vardır, 7 yaş üstü bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT