Murat Arkan | Elif Sanchez

Tarihler: 05 Eylül 2021 Pazar ~ 05 Eylül 2021 Pazar 05 Eylül 2021 19:00

Yer: Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 5, 2021 ~ Eyl 5, 2021
Murat Arkan Saat 19:00
Elif Sanchez  Saat 21:00


Murat Arkan g

Deneyimli gitarist Murat Arkan, caz standartları ve kendi bestelerinden oluşan repertuarı ile cazın keyifli tınılarını dinleyicilerle Dibeklihan sahnesinde buluşturuyor.

Ankaralı bir müzisyen olan Murat Arkan, TED Ankara Koleji ve ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden 1990 yılında mezun oldu. Bilkent Üniversitesi Caz Bölümü (1991), Berklee Müzik Okulu yaz kursu (İtalya - 1996) ve Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nde (2003-2004) değişik zamanlarda müzik eğitimi aldı. Yıldız Teknik Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Müzik Toplulukları Bölümü'nde caz gitar dersleri verdi. Birçok müzik grubu ile, caz, pop ve latin müzik tarzlarında sahne çalışmaları devam etmekte ve dersler vermektedir. 

Elif Sanchez

Elif Sanchez v
Paul Sanchez tpt , kbd
Erkan Zeki Ar gtr
Enver Muhamedi bass
Fırtına Kıral d

Önümüzdeki günlerde adını daha sık duyacağımız, müzisyen bir aileden gelen ödüllü ve başarılı vokal Elif Sanchez. 5.Uluslararası Bodrum Caz Festivali’nde ilk kez sahne alıyor. 


Müzik eğitimine İstanbul’da başlayan Elif Sanchez, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı klasik müzik obua ve korangle bölümünü üstün başarı ödülü ile tamamlamasının ardından, 2017’de Bill Pierce Ödülü ve Akdeniz Müzik Enstitüsü Ödülü’nü kazanarak Berklee College of Music’den mezun oldu. Boston’da kaldığı süre boyunca 2015’te kurduğu “Mediant Collective” grubu ile 14 Grammy ödül sahibi Javier Límon’un dikkatini çeken ve “Refuge of Sound” projesine konuk sanatçı olarak davet edilen Sanchez, Boston ve New York’ta Drom NYC, Rockwood Music Hall, The Well Brooklyn, Boston Symphony Hall, Boston Opera House, Berklee Performance Center gibi önemli konser salonları ve caz kulüplerinde performanslar sergiledi. 2020’nin son aylarında Türkiye’ye kesin dönüş yapan Elif Sanchez, Cenk Erdoğan’la birlikte 2021 yılı içerisinde dinleyicilerle dijital platformlarda buluşacak Türkçe ve Azerbaycan Türkçesinde şarkılar ve de akustik bir albüm kaydetti.

Bu konsere ev sahipliğinden dolayı Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’ne teşekkür ederiz.

- Pandemi koşulları nedeniyle festival programında son dakika değişiklikleri olabilir. En güncel program için lütfen www.cazdernegi.org adresini ziyaret edin.- Güvenlik önlemleri nedeniyle, konser başlangıç saatinden en az 20 dakika önce mekânda hazır bulunmanızı ve yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. - Konserlere, etkinlik mekânlarına evcil hayvanların getirilmemesi rica olunur.- Etkinlik, Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak oluşturulmuştur. COVID-19 ÖNLEMLERİMisafirler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği ve Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü konserleri, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeniyle gerçekleştirilecektir. Anthaven Aspat konserinde satışta olan kategoride oturma düzeni yoktur.İzleyicilerin mekânlara maske ile girmeleri ve içeride bulundukları süre boyunca maske takmaları gerekmektedir. İzleyiciler bileti üzerinde yazan koltuk numarasına oturmak zorundadır. Bu kurala uymayan ve yer değişikliğinde ısrar eden katılımcılar mekân dışına alınacaktır. UYARILAR VE HATIRLATMALARÇOCUKLU İZLEYİCİLERKonserlere yedi yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. Yedi yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.GEÇ GELENLERKonsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler mekana alınmayacaktır. Geç gelen izleyicilerimize bilet iadesi yapılmayacaktır. KAYIT CİHAZLARIKonser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile profesyonel kayıt yapılması yasaktır. BİLET İADE VE DEĞİŞİKLİĞİSatın alınan biletler, konserin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir. PROGRAMDA DEĞİŞİKLİKElde olmayan nedenlerden dolayı festival programında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez. SAĞLIKTüm konser mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT