Murat Arkan Michael Franks Project

Murat Arkan Michael Franks Project

Tarihler: 12 Ocak 2017 Perşembe ~ 12 Ocak 2017 Perşembe 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 35 TL, Öğrenci: 20 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2017 ~ Oca 12, 2017

Ankaralı bir müzisyen olan Murat Arkan, TED Ankara Koleji ve ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden mezun oldu. Bilkent Üniversitesi Jazz Bölümü, Berklee Müzik Okulu yaz kursu (İtalya) ve Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nde değişik zamanlarda müzik eğitimi aldı. Bu konserde, Michael Franks şarkıları seslendirmek üzere gitarının yanısıra Michael Franks’in şarkı söyleme tarzına benzeyen vokali ile ve çok keyifli bir ekiple karşınızda olacak.

Kaliforniya’lı şarkıcı, besteci ve şarkı sözü yazarı Michael Franks’in (d. 1944) unutulmaz şarkıları, yıllar sonra tekrar Nardis sahnesinde. Özellikle 1970’lerin sonları ve 1980’lerde yapmış olduğu albümlerle dünyada ve ülkemizde sevilen bir şarkıcı olan Michael Franks, ‘smooth jazz’ ın önemli temsilcilerinden biri olarak kabul ediliyor. ‘Antonio’s Song, Baseball’ ve daha birçok Michael Franks parçası bu konserde seslendirilecek. Sürpriz vokalistlerin de konuk olacağı bu geceye, Michael Franks hayranlarını ve cazın daha yumuşak tınılarından hoşlananları bekleriz.

Yahya Dai (ts),
Murat Arkan (g, vo),
Bidar Kalender ( vo),
Kağan Yıldız (b),
Selim Göksu (d),
Emre Tukur (p, keyb)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT