Murat Evgin

Tarihler: 16 Mart 2012 Cuma ~ 16 Mart 2012 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Cad. Bekar Sok. No: 10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2012 ~ Mar 16, 2012

Beni Ellere Verdin, Özledim, Şehit, İlk Tek Son Aşkımsın, Fasıl Başlayınca, Baba-Oğul gibi hitleri ve "Arka Sokaklar", "Sahra", "Umut Yolcuları" dizilerinin müzikleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Murat Evgin, Mask Live'daki konserinde kendi şarkılarının yanı sıra Aşık Veysel'den Beatles'a uzanan geniş bir repertuara yer verecek.

Müzikle içiçe yetişen Murat Evgin, okul yıllarında çeşitli gruplarla çaldı. İngiltere (1992 ve 1996), Amerika (1993) gibi dış ülkelerde müzik çalışmalarını sürdürdü. 1996-1999 arasında “Beni Ellere Verdin” albümündeki şarkılarını dünyanın her yanından insanlara çaldı, aldığı değişik fikirler ve eleştirilerin ışığında şarkılarına yeni biçimler kazandırdı.

Kendi deyimiyle “Türk gibi Rock“ yapan Murat Evgin’e Türk televizyonlarının yanı sıra ünlü Avrupa müzik kanalı MCM de yer verdi. Sanatçıyla yapılan bir röportaj, “Beni EllereVerdin” klibi ve İstanbul’da verdiği konser “Generation Europe” programında gösterildi. Hıncal Uluç, Can Ataklı, Lale Barçın İmer, Güngör Uras, Tufan Türenç, Ruhat Mengi, Nazlı Ilıcak gibi yazarların makalelerine konu olan Murat, 1999 yılından bu yana Türkiye, Almanya ve ABD’de toplam 500’ün üzerinde konser verdi.

2003 yılında kendi şarkılarından oluşan 2. albümü “İnan Bana”yı çıkaran Murat Evgin, ayrıca “Sahra”, “Ben Evleniyorum”, “Sevda Masalı” “Kalplerde ikinci Bahar”, “Çocuğun Var Derdin Var”, “Haylaz Babam”, “Ah Kalbim”, “Ya Şundadır Ya Bunda” “Hayaller Gerçek Oluyor” “Şimdi Zayıflamak İstiyorum” gibi dizi ve TV programlarının müziklerini yaptı. 2005 yılında 3. albümü “Dün Bugün Yarın”ı çıkardı. Albümdeki "Şehit" şarkısının klibinde Türk sinemasının duayeni Hülya Koçyiğit ilk kez bir klipte rol almayı kabul ederek şehit annesi rolünü oynadı.Klibin yayınlandığı dönemde Mehmetçik Vakfı'na yapılan bağışları arttı, şarkının telif geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlandı.

2006 yılında Arka Sokaklar dizinin tüm müziklerine imza attı. Dizi 6 sezondur Murat Evgin'in müzikleriyle yayınlanmakta ve Türkiye'nin reyting rekorları kıran ve en uzun soluklu dizisi olma ünvanını elinde tutmaktadır. 2008 yılında Arka Sokaklar'ın şarkısının da yer aldığı "Bambaşka Bir Şehir" adlı 4.albümünü piyasaya çıkardı. Bambaşka Bir Şehir, Mektup, İstiklal'de, Fasıl Başlayınca, İlk Tek Son Aşkımsın şarkılarına klip çeken Murat Evgin Mektup klibi için Pelin Batu'yla kamera karşısına geçti.

2010 yazında Zuhal Olcay,Yetkin Dikiciler'in başrollerini oynadığı Erler Film yapımı Umut Yolcuları dizisinin müziklerine imza atan Murat Evgin suça itilen çocukları konu alan Umut Yolcuları şarkısını single olarak piyasaya çıkardı ve istek üzerine Maltepe Çocuk Cezaevi'nde konser verdi.

“Beni Ellere Verdin” , “Baba-Oğul” , “Şehit”, “Dün Bugün Yarın “,“Özledim” “İlk Tek Son Aşkımsın” "Bambaşka Bir Şehir" şarkı yazarlığı geleneğini ülkemizde sürdüren Murat Evgin’in en çok bilinen besteleri arasındadır.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT