Murat İlkan & Metin Türkcan Akustik

Tarihler: 04 Aralık 2018 Salı ~ 04 Aralık 2018 Salı 04 Aralık 2018 22:30

Yer: Dorock XL Kadıköy

Ücret: Ayakta - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2018 ~ Ara 4, 2018
Pentagram'ın efsane isimleri Murat İlkan ve Metin Türkcan,kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dorock XL Kadıköy sahnesinde...

Murat İlkan & Metin Türkcan
1993 yılında Murat İlkan ve Metin Türkcan tarafından oluşturulan "Akustik Proje", 1994 yılında ikilinin Cherokee adlı bar grubunu kurmasıyla birlikte uzunca bir süreliğine rafa kaldırıldı ve sonraki dönemde Murat İlkan ülkemizin köklü metal grubu Pentagram'a, Metin Türkcan da hem Pentagram'a hem de yine ülkemizin köklü sanatçısı Şebnem Ferah'ın ekibine dahil oldu. Bu dönemde her ikisi de bu projelerle birlikte birçok ses getiren albümlere imzalarını attı.

Repertuvarları daha önce yer aldıkları gruplarda ve kendi solo projelerinde icra ettikleri şarkıların yanı sıra çalmaktan ve söylemekten zevk aldıkları bazı kült olmuş şarkılardan oluşan ikili, kadrosuna bas gitarda Alper İlkan'ı ve kemanda Melisa Uzunarslan'ı dahil ederek turneye çıkma ve albüm yapma kararı aldı.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaşından küçükler kesinlikle mekana alınmayacaktır- 18 Yaşından küçük olupta, bilet alan katılımcıların; en geç konser günü saat 18:00’e kadar biletlerini Biletix satış noktalarına iade etmeleri gerekmektedir, daha sonra kesinlikle iade yapılmayacaktır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Kapı açılış saati 20:00, konser saati 22:30'dur.- Organizatör firma, mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.- Misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için, mekan girişinde erkek / kadın oranına dikkat edilecek ve gerektiğinde bilet iadesi yapılacaktır. Tüm katılımcıların bu konuya özen göstererek etkinliğe katılmaları önemle rica olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT