Murat İlkan

Tarihler: 09 Mayıs 2014 Cuma ~ 09 Mayıs 2014 Cuma 23:00

Yer: Garajistanbul

Ücret: Ayakta - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2014 ~ May 9, 2014

%100 Metal serisi, Pentagram'ın eski solisti Murat İlkan'ın 9 Mayıs'taki garajistanbul konseri ile devam ediyor!

%100 Metal serisi kapsamında İstanbul'un en güzel konser mekanlarından biri olan garajistanbul'da gerçekleşecek olan konserde yıllarca Pentagram ile yaptığı 3 stüdyo albümü ile tanınan ve ilk solo albümünü Fanus adıyla geçtiğimiz aylarda çıkaran Murat İlkan, İstanbullu hayranlarıyla yeniden buluşuyor. Albüm sonrasında ilk konserini şubat ayında veren Murat İlkan, güzel bir kalabalığa nefis bir müzik şöleni sundu. 

Şimdi ise garajistanbul'un güzel sahnesinde seyircileriyle yeniden buluşmaya hazırlanan Murat İlkan, konserde solo albümü Fanus'taki şarkıların yanında bazı sürpriz şarkılarla karşınıza çıkacak.

%100 Metal serisi kapsamında gerçekleşecek olan konserde Murat İlkan haricinde Saints'N'Sinners ve Listana da sahne alacak.

Saints'N'Sinners
Geçtiğimiz yıl çıkardıkları kendi adlarını taşıyan ilk albümleri ve konserlerdeki muhteşem şovları ile isim yapan Saints'N'Sinners, bu konserde Murat İlkan'dan önce sahne alacak. Grubun albümünden çıkan ilk video Seven Years In Hell, YouTube ve diğer mecralarda büyük ilgi gördü. 

Murat İlkan'ın albümünün mixlerini de üstlenmiş olan Saints 'N' Sinners gitaristi Deniz Tuncer; "Murat İlkan'a saygımızın yanında bir de garip bir uyumumuz var. Çalışırken az rastlanan bir kimyamızın olduğunu fark ettik. Senelerdir böyle bir konser yapsak ne kadar harika olacağından bahsedip duruyorduk. Ülkede melodik metal yapan grup sayısının bir Ninja Kaplumbağa elinin parmaklarını geçmediğini de hesaba katarsak kaçırılmayacak bir konser olacağını düşünüyorum" diye konuşarak bu konsere verdikleri önemi ifade etti.

Listana
Konserin açılış grubu ise geçtiğimiz aylarda ilk EP’lerini Unveiled adıyla dijital olarak yayınlayan Listana... Progressive metal ve symphonic metal'in başarılı bir kombinasyonu olan grup, konserin açılışında sahne alıp sizleri geceye hazırlayacak.

Murat İlkan da; "Birbirinden yetenekli müzisyenler ve çok sevdiğim dostlarımdan oluşan Saints 'N' Sinners ile aynı gece peş peşe sahneye çıkacak olacağım için heyecanlıyım. Ayrıca, yeni bir isim olan ve öğrencilerimin de içinde olduğu Listana'nın bu konserde yer alacak olmasından çok mutluyum" diyerek bu konser için ne kadar heyecanlandığını ifade etti.

Kısaca bu özel gecede %100 Metal serisi kapsamında garajistanbul'da Murat İlkan, Saints 'N' Sinners ve Listana ile müziğe doyacaksınız.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT