Murat Meriç

Tarihler: 25 Aralık 2021 Cumartesi ~ 25 Aralık 2021 Cumartesi 25 Aralık 2021 21:00

Yer: Podyum Sanat Mahal

Ücret: Genel Giriş - 1.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2021 ~ Ara 25, 2021
Murat Meriç, dünden bugüne en güzel ve eğlenceli Türkçe Pop şarkılarıyla sizlerle!

"Murat Meriç'in yıllardır iftiharla sunduğu hadise, dinleyicilerin aşina olduğu, bütün zamanların en eğlenceli şarkılarını dinleyeceğiniz bir aktivite. Bu partilerde 45lik plaklardan CD'lere her formatta yayınlanmış (ve hatta yayınlanmamış) musiki ürünlerini çalarak eğleniyoruz.

Olayı, "32 kısım tekmili birden curcuna" olarak tarif etmek mümkün. Bu partide pop hattından ayrılmamakla birlikte Neşet Ertaş'tan Beyaz Kelebekler'e, Ajda Pekkan'dan Oya-Bora'ya, Neşe Karaböcek'ten Orhan Gencebay'a, hatta Peppino Di Capri'den Ümit Besen'e her şeyi dinleyebilirsiniz. Ana arter, yan yollara sapmaya, yaramazlık yapmaya engel değil: Memlekette "pop" olan her şey, muhteviyata dâhil.

Yine de muhteviyat hakkında laf etmek pek mümkün değil zira ne zaman ne çalınacağı baştan beli olmuyor. Ortama göre rotamızı çiziyoruz. Skala geniş: 60'lı yılların başında yapılmış saykodelik denemelerden 70'li yılların "hoptirililaylaylaylaylilaylom" diyen şarkılarına, 80'lerde çıkmış fena şeylerden 90'larda "Türk popu"nu "patlatan" şarkılara ve hatta bugün dillerde dolananlara kadar her şey var...

Bir yandan memleket pop tarihi, diğer yandan her telden beraber ve solo şarkılar ve hatta türküler ve oyun havaları duyabileceğiniz, dinleyebileceğiniz bir curcuna bu. Mustafa Özkent'in "Dolama"sından Füsun Önal'ın "Oh Olsun"una, Vitamin'in "Törkiş Kovboylar"ından Dario Moreno'nun "Adanalı"sına zıplamamız bundan. Programımızı bugüne kadar Amsterdam'dan Helsinki'ye, Sofya'dan Paris'e Avrupa'nın dört bir yanında ve Antalya'dan Kars'a, Edirne'den Artvin'e memleketin neredeyse her köşesinde gerçekleştirdik. Ulaştığımız yerler giderek artıyor, hadise yayılıyor! Duyurun, buyurun, gelin, eğlenin ve plakları sevin..."

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır.- Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS yada E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi   gerekmektedir.- 6 yaşından küçükler giremez büyükler bilete tabidir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Etkinlik, tam kapasite oturmalı düzeni  ile gerçekleşecektir.- Etkinlik, ayakta bölümünde pandemi kuralları gereğince yarı kapasitede ayakta biletli izleyici alınacaktır.- Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.- Konser alanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Konser boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT