Murat Uncuoğlu - U.F.U.K. - Ahmet Şendil

Tarihler: 24 Ekim 2009 Cumartesi ~ 24 Ekim 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Apt. No:1-2-4-5 Istanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2009 ~ Eki 24, 2009
MURAT UNCUOĞLU

Murat Uncuoğlu müziğe lise yıllarında okul orkestrasında flüt ve alto saksafon çalarak başladı. 1985 yılında CD LAND adlı bir firmada Türkiye’ye plak ve cd ithal ederek, arşivini doldurmak için ilk adımlarını atmış oldu. Arşivini geliştirirken çesitli partilerden teklifler almaya başladı ve 1987 yılında ilk DJ’lik deneyimlerini bu partilerde yaşadı. 1990’da Baca Bar’da çalmaya başlayarak ciddi anlamda DJ’lik hayatına adım atmış oldu. 1992 yılında İngiltere’ye giderek, ses mühendisliği ve production üzerine eğitim aldı.

Eğitimi sırasında İngiltere’deki çeşitli stüdyolarda Marshall Jefferson ( Chicago ) ve BAM BAM ( Chicago ) gibi önde gelen house producer’larıyla çalışan Uncuoğlu, Londra’daki özel house partilerinde de DJ’lik yaptı. 1994’te Türkiye’ye döndüğünde, Türkiye’nin ilk dans müzik radyosu Radio 2019’un kuruculuğunu yaparak, ülkemizde dans müziğinin ve underground kültürünün yayılması için en önemli adımlardan birini atmış oldu, bu arada Raks Marşandiz stüdyolarında çalışmaya başladı.MiracleWorkz adlı bir prodüksiyon şirketi kurarak Türkiye ve dünya çapında eserler üretmeye başladı. Prodüksiyonlarını özellikle dans müziği üzerine yoğunlaştıran Murat Uncuoğlu, şu ana kadar Tarkan, Sertab Erener ve daha birçok sanatçının parçalarına remix yaptı.

Deep Tech house, dub Tech, soul techno ve deep house tarzlarında çalan Murat Uncuoğlu, soundunu sert ama temiz ritmlerle dolu, derin melodilerin birleşmesiyle oluşmus bir sound olarak nitelendiriyor. Bugüne kadar Teknikal Rotation, Vapour Records, Method Records, Aurora Records’tan yeni prodüksiyonlar üzerinde çalısmalarına devam ediyor. Djliğin yani sira prodüktor yönüyle de takip edilen Murat Uncuoğlu’nun ‘The Flame’ adli parçasi, Nick Warren’in GU Shangai #28 adlı compilation albümünde yer aldi...

18 yaş sınırı vardır.
Bilet fiyatina 1 yerli içki dahildir.
Belirtilen saatler kapı açılış saatidir.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT