Musa Göçmen Senforock AC/DC

Tarihler: 11 Eylül 2021 Cumartesi ~ 11 Eylül 2021 Cumartesi 11 Eylül 2021 21:00

Yer: Aqua Florya Açıkhava Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 180.00 TL 2. Kategori - 150.00 TL 3. Kategori - 130.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2021 ~ Eyl 11, 2021
SENFOROCK'dan yepyeni repertuvar ile AC/DC vs METALLICA. Solistler, Rock Band ve senfonik orkestra eşliğinde bu coşkulu konser ile harika bir deneyim yaşayacaksınız.

31 Temmuz'da İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı İZEV yararına, Aqua Florya Alışveriş Merkezi'nin desteği ile gerçekleşecek yardım konserinde özel gereksinimli bireylerden oluşan ülkemizin ilk müzik grubu FARK BAND'de gecenin sürprizi olarak finalde seyirciyle buluşarak bu müzik şölenine katkı sunacak.

Dünya çapında büyük senfonik konserler yönetmiş ve kayıtlar yapmış sıra dışı besteci ve orkestra şefi Musa Göçmen, Senforock AC/DC vs METALLICA Şarkıları ile harika bir müzik şöleni sunuyor. 

MUSA GÖÇMEN 
Askeri Mızıka Okulunda müzik eğitimine başlayan Musa Göçmen’in ilk eseri 14 yaşında seslendirildi. Orduda görev yaptığı yıllarda Askeri müzik besteciliği ve şeflik yapan Göçmen, büyük ölçekli senfonik eserler besteleyerek, operalar yazdı. Birçok özel senfonik projeye imza atan Musa Göçmen, yurt dışında ses getiren önemli festivallerde konser vererek ülkemizi temsil etmiştir.  

Mevlana’nın 800. yılı için yazdığı “Senfonik Sema”yı seyirci ile buluşturan Musa Göçmen, Avrupa’nın en önemli rock festivallerinden “Masters of Rock” festivalinin açılışını yaptı. “Göçmen Senfonik”projesi kapsamında Avrupa ve Asya’da konserler verdi.  

Eczacıbaşı Ulusal Beste Yarışması’nda “Solo Keman İçin Suit” adlı eseriyle üçüncülük ödülünün sahibi olan Musa Göçmen, birçok dizi, film, tiyatro, belgesel, reklam ve tv müziği besteledi. 

Jose Carreras, Andrea Bocelli gibi önemli isimlerin yer aldığı Canada Sol Music Management’a kabul edildi ve çeşitli projelerde yer aldı. 

Solo basgitar virtüözü Magnus Rosen ile solo bas ve koro için çalışmalar gerçekleştiren Musa Göçmen, 2011 Japonya depremi için tüm dünya sanatçılarının da katılımıyla gerçekleşen SHINE isimli şarkı için davet edildi. Eserin orkestrasyonlarını yaparak şefliğini üstlenen Göçmen, Çoksesli Gösteri isimli projesi ile çoksesli müziği çocuklarla eğlenceli ve eğitici bir yapıda buluşturdu. Eserlerini “Göçmen Koleksiyon” isimli albümünde toplayan Göçmen, kendi senfonik orkestrası GocSo ile Ankara’da çalışmalarını hala sürdürüyor.

- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir.- Katılımcılar izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT