Müzik Dünyasının Alternatif İsimleri Pan’s Social House’da

Müzik Dünyasının Alternatif İsimleri Pan’s Social House’da

Tarihler: 18 Ocak 2019 Cuma ~ 18 Ocak 2019 Cuma 22.00 - 02.00

Yer: Pan's Social House

Adres: Tomtom Mahallesi, İstiklal Cadddesi, Mısır Apartmanı, No:163, Kat:2 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 654 37 59

Web: https://nerde.co/pan-s-social-house

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2019 ~ Oca 18, 2019

Alternatif ve bağımsız müziğin iki önemli oyuncusu Red Bull Music ve Audioban, 18 Ocak Cuma akşamı özel bir iş birliğine imza atıyor. Beyoğlu’nun yeni buluşma noktalarından, Mısır Apartmanı’ndaki Pan’s Social House’da gerçekleşecek gecede bağımsız müzik sahnesinin yükselen isimleri Jtamul, Affet Robot, RedRice b2b Fosil, Robogeisha ve TKO sahne alacak.

Müzik dünyasında alternatif, bağımsız ve yenilikçi üretimlerin yanında duran Red Bull Music ve Audioban, 18 Ocak Cuma gecesi özel bir gece için Pan’s Social House’da bir araya geliyor. Jtamul, Eren Günsan’ın tek kişilik projesi Affet Robot, RedRice b2b Fosil, uluslarası bir müzik enstitüsü olarak 20 yıldır dünyanın dört bir tarafından müzisyenlere eğitim programları, atölye ve ilham sunan Red Bull Music Academy’nin (RBMA) 2018 Türkiye katılımcılarından ‘Robogeisha’ ve TKO art arda sahne alacak. Bu dopdolu program 22.00’da başlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT