MxPx - Second - Dinamit

Tarihler: 17 Ocak 2013 Perşembe ~ 17 Ocak 2013 Perşembe Saat: 22:00

Yer: Mojo Live Music Club

Ücret: 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mojo Live Music Club gişe

Adres: K.M.Çelebi Mah. Büyük Parmakkapı Sok. No:24/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 29 27

Web: http://http://www.mojobeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2013 ~ Oca 17, 2013

Amerikalı efsane punk rock grubu MxPx, Türkiye’de ilk kez Mojo Beyoğlu sahnesinde!

20 yıllık müzik yolculuklarına 9 albüm, 4 EP, 1 DVD ve 20 single sığdıran başarılı punk rock grubu MxPx, muhteşem sahne performanslarıyla Türkiye'deki hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

2007'den bu yana albüm kaydetmeyen grubun bu yıl çıkardığı "Plans Within Plans" albümü, birçok otorite tarafından, "grubun 90'lı yılların sonlarından itibaren kaydettiği en enerjik ve en heyecan verici albüm" şeklinde nitelendirildi.

90'lı yıllarda Rancid, NOFX, Pennywise, Greenday, Offspring gibi gruplarla birlikte Amerikan punk rock sahnesinde efsane olmuş grup, 20. yıldönümünü kutlarken, bu coşkuya Türkiye'deki sevenlerini de ortak edecek. Bu unutulmaz gecede, Mike
Herrera ve yol arkadaşlarını, en sevilen hitleriyle sahnede izleme fırsatını kaçırmak
istemiyorsanız şimdiden biletlerinizi alın!

Second, 1999 yılında Özgün Semerci ve Özgür Poyraz tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi’nde kuruldu. Kendi şarkılarını kaydeden bir punk rock topluluğu olan grup, 2006 yazında Serhat Abay ve 2010 kışında Emre Mimaroğlu’nun katılımı ile
güncel kadrosuna ulaşmıştır. 2007 yılında İstanbul’da Nofx’e alt grup olarak eşlik eden Second, son olarak 2011 yılında “Boyver Dimokyan Usta” ve "Bazen O Kadar Hiçbir Şey Anlamıyorum Ki" isimli şarkılarını yayınlamıştır.

Dinamit; Sertaç, Burak, Ersin ve Anıl'dan oluşan İstanbul'lu bir punk rock topluluğudur. 1999'a dayanan grubun müziği, içinde varoldukları anı ve geçmişten gelen hisleri harmanlar.

Bununla birlikte düzenlediği punk rock, ska ve reggae partileriyle adından söz ettiren Boss Dj, seçkileriyle geceye gelenleri ısıtacak.

Program:
Dinamit : 22:00
Second  : 23:00
MxPx    : 00:30

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT