Nada

Tarihler: 14 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 14 Mayıs 2011 Cumartesi - Saat: 24:00

Yer: Hayal Bistro

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Hayal Bistro

Adres: Meşelik Sok. No:8 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2011 ~ May 14, 2011

Aynı ailede doğup büyüyen Selen Hünerli ve Miray Kurtuluş için müzik, çocukken yetişkinlerin dünyasından kaçmak için sığındıkları bir oyun alanıydı. Oyunun sınırları yoktu.

Bilinmeyen, bilinenin içinde tanınmayan, görünenin içinde görünmeyen ve seslerin içindeki sessizlik onları büyüledi. Sanskritçe`de içsel ses ve evrenin sesi, sırpçada umut, ispanyolcada hiçlik anlamına gelen “Nada”yı kendilerine isim olarak seçtiler. Bir yandan Nada için parçalar yaparken, diğer yandan Mira ve Norrda isimli iki farklı projede yer aldılar. Selen Hünerli 2007 yılında Norrda ile, Miray Kurtuluş ise 2008 yılında Mira ile, ilk albümünü yayınladı. 2010 yılında Nada`nın “Oda” isimli ilk albümünün kayıtlarına başladılar. Albüm öncesi, albümden bir parça olan “Gece Düştü”, Almanya`da “I Love Istanbul” isimli bir toplama albümde yayınlandı. Deniz Erk tarafından yönetilen, Nymphai Sirena tarafından kostümleri yapılan “Alis” isimli parçaya ilk video kliplerini çektiler.

“Oda” albümü, sözleri ve müziği ikiliye, düzenlemeleri Tunç Çakır`a ait 12 parçadan oluşuyor. Büyük bir özenle kaydedilmiş yaylı enstrümanlar, gitar, glockenspiel, vibrafon ve çeşitli perküsif oyuncaklar ile karanlık elektronik bir ses dünyasının birleşimi olan bu albüm yolculuğunu New York`ta yapılan mix ve mastering ile tamamladı.Bu toprakların bilgeliği ile evrensel bir dünya görüşünü harmanlayan derin ve vurucu sözler, yine Sirena`nın kostümleri ve Deniz Erk`in her şarkı için tek tek tasarladığı kartlarla bütünleşerek, değişik bir albüm formatında dinleyiciye Nada`nın kapılarını açıyor.

www.vimeo.com/nadaist
www.myspace.com/nadaist
www.twitter.com/nadaoda

Nada Live:
Vokaller: Selen Hünerli, Miray Kurtuluş
Bas gitar: Feryin Kaya
Viyolonsel: Yasemin Özler
Elektro gitar: Değer Deniz
Davul: Ulaş Özbiçer

18 yaş sınırı vardır.
Etkinlik mekanında sigara içilmesi yasaktır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT