Nadas

Tarihler: 19 Aralık 2017 Salı ~ 19 Aralık 2017 Salı 19 Aralık 2017 22:00

Yer: Dorock XL

Ücret: Ayakta - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2017 ~ Ara 19, 2017
Nadas, 19 Aralık'ta Dorock XL sahnesinde...

Nadas'ın hikayesi Fırat Ağacık ve Haluk Fırat Özdemir'in Başkent Üniversitesi Devlet konservatuvarında tanışmaları ile başlıyor. 

Müzik hayatına klasik gitar ile 99-2000 yıllarında başlayan ve ilerleyen yıllarda elektro gitar ile tanışan kompozisyon eğitimi alan Fırat Ağacık; müzik teorisyenliği üzerine çalışan ve aynı zamanda davulcu olan Haluk Fırat Özdemir ile başta demolarını dinleterek başladığı Nadas yolculuğunu farklı gruplarda elde ettikleri deneyimi beraber canlı kayıt yaparak pekiştirme ve müzikal serüvenlerini beraber yürütme kararlarıyla tamamlıyorlardı. Nadas'ın kadrosuna giren birkaç müzisyen arkadaşları sonrasında bas gitarda Arda Altunluoğlu ve klavyede Oğuz Köymen'in katılımıyla bugünkü halini aldı.

Ankara’da stüdyo Mars’ta Fırat Ağacık prodüktörlüğünde 11 şarkılık bir albüm kaydeden grup kısa bir süre sonra Sony Music ile anlaşarak çalışmalarına hız verdi. Tüm şarkılarının söz ve müziğini Fırat Ağacık’ın üstlendiği albümün mikslerini Uğur Memiş, masteringini Jon Astley üstleniyor. Albümde Klasik rock ile indie soundunu ve doğu-batı tınılarını dahice harmanlayan ekip oldukça modern bir yapım sunuyor.

Nadas, bir proje kapsamında ilk teklisi Kaçamak’ı 17 Ocak’ta klibi ile birlikte  yayımladı. Plak formatında 2 versiyonu ile birlikte raflara giren tekliyi takiben Mart ayı içerisinde ilk albümü “Biz Değişik İnsanlardan Farklıyız”ı albümden Vay Be isimli şarkının klibiyle birlikte Sony Music etiketiyle 21 Nisanda yayımladı.

- 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT