Nana Simopoulos Quartet

Nana Simopoulos Quartet

Tarihler: 20 Aralık 2019 Cuma ~ 20 Aralık 2019 Cuma 21:30-00:15

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş; 60.00 -TL

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2019 ~ Ara 20, 2019
Nana Simopoulos günümüz dünya müziğinin önde gelen isimlerinden. Konserlerde ve albümlerinde dünyanın farklı müziklerini incelikle harmanlayıp izleyicileri büyüleyen sanatçı ilk albümü ‘’Pandora’s Blues’’da basçı Charlie Haden ve davulcu Billy Higgins ile çalıştı. Bu albüm Downbeat dergisi eleştirmenleri tarafından en çok oyu aldı. Nana’ya son üç albümünde ise Hint sarangi ustası Ustad Sultan Khan eşlik etti. Grubuyla bir çok önemli festivalde yer alan sanatçı Montreux Jazz Festivali’ndeki performansıyla yine aynı festivalin derleme albümünde yer aldı. Opera divası Lauren Flanigan ile ‘’Wall-to-Wall’’ Joni Mitchell etkinliğinde, Mary Ann McSweeney altılısı ile Mary Lou Williams Women in Jazz Festival’deki performansları ile öne çıktı. Grubu ‘’World Music of Nana’’ ile Rubin Museum’da perküsyonlarda Cafe Da Silva ile Merkin Hall, sarangide Ustad Sultan Khan ve saksofonda David Liebman’ın bulunduğu kadroyla bir konser verdi. Eylül 2010’da 11 Eylül saldırılarını anma etkinliklerinde New York’taki St. John the Divine Katedrali’nde ‘’I Will Remember You’’ isimli orijinal bestesini aralarında Tibet, Türkiye, Afrika, İsrail ve Yunanistan’dan gelen müzisyenlerin bulunduğu 40 kişilik grup onun önderliğinde icra etti.

Nana Simopoulos (g, sitar, vo)
Caryn Heilman (vo, keys, perc)
Apostolos Sideris (b)
Ronen Itzik (d)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT