Nappy G. - Nickodemus Present:Turntables on the Hudson

Tarihler: 05 Aralık 2008 Cuma ~ 05 Aralık 2008 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta 25 YTL Öğrenci 15 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Asmalımescit - Tünel Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68 - www.babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2008 ~ Ara 5, 2008
Mariachi sunar:
Nappy G. & Nickodemus Present: Turntables on the Hudson
New York
05 Aralık 2008 Cuma / 23:00

10 yıl gibi bir süredir kalabalıklar üzerinde çılgın bir parti deneyi yapan Nickodemus şimdi kış ortasında terleten müziğini sizler için Babylon sahnesine taşıyor. New York’un kışkırtıcı ve dilllere destan partileri konusunda merak sahibi olanların özellikle kaçırmaması gereken gecede ateşli ritimler için perküsyonun başında Groove Collective kurucu üyesi Nappy G hazır bulunacak ve DJ performansının canlı müzikle birleştiği yepyeni bir deneyim kulaklara ulaşacak.

Nickodemus ve Nappy G kitleleri funk ve temposu bir dakika bile düşmeyen bir eğlenceyle geceye bağlıyor. Onların elinde ev yapımı hip hop, funk, house ve alttan alta döşenen kışkırtıcı Latin, Afrobeat ve Avrupa Çingene ritimleriyle geleneksel bir sound inanılmaz dans ritimlerine dönüşüyor. Birçok performansında Brazilian Girls, Antibalas, Tortured Soul ve Los Amigos Invisibles gibi efsane grupları canlı konuk eden ikili özellikle perküsyonun müzikteki gücüne derinden inanıyor. Bu inancın onları götürdüğü nokta ise ritmi her santimetre karede hissettiren karnavallara özgü enerjik bir müzik.
Özgür ruhu vücudunun her yerinde derinlemesine hissedenler, hayatın ritmini kaçırmak istemeyenler gecedeki yerinizi mutlaka alın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT