Natasha Paremski

Natasha Paremski

Tarihler: 19 Kasım 2016 Cumartesi ~ 19 Kasım 2016 Cumartesi 19 Kasım 2016 20:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi the Seed

Ücret: 1. Kategori - 190.00 TL 2. Kategori - 160.00 TL 3. Kategori - 140.00 TL 4. Kategori - 120.00 TL - Ayakta 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2016 ~ Kas 19, 2016
İstanbul Resitalleri 10. sezonu ile ikinci kez misafir olacak Natasha Paremski'nin piyanizmini BBC Music Magazine "Durdurulamaz bir enerji ve kusursuz bir teknik" ifadeleriyle tanımlıyor.

"flawless technique and unstoppable energy" BBC Music Magazine


"Scriabin'in bile çalmak için sağ elini sakatladığı söylenen 'Islamey Fantasy'yi seslendirirken güçlü tekniği ile piyanoya meydan okuyan bir virtüözite sergiledi! " New York Times

İşte bu sözlerle bir anda dikkatleri üzerine çeken Rus asıllı Amerikalı piyanist Natasha Paremski'nin büyük beğeni toplayan performansları ayakta alkışlanıyor! BBC Music Magazine de Natasha Paremski'nin piyanizmini "Durdurulamaz bir enerji ve kusursuz bir teknik" ifadeleriyle tanımlıyor.

Göz kamaştıran sahne ışığı ve izleyiciyi hayran bırakan güçlü tekniği ile dünyanın dört bir köşesinde heyecan yaratmaya devam eden Paremski'nin kazandığı ödüller arasında ilk akla gelenler "Gilmore Young Artist Award" (2006), "Prix Montblanc" (2007), Classical Recording Foundation "Young Artist of the Year" (2010), Los Angeles Philharmonic Sponsorluğundaki "Bronislaw Kaper Büyük Ödülü" (2012) Moskova doğumlu sanatçı piyano çalmaya 4 yaşında başladı, 8 yaşında ailesiyle birlikte önce San Francisco'ya ve daha sonra New York'a taşındı. Kısa bir süre sonra ABD vatandaşı olan Paremski, ilk profesyonel konserini 9 yaşında El Camino Youth Symphony ile Kaliforniya'da verdi. 15 yaşında ise Los Angeles Philharmonic ile sahneye çıktı. 

Bugün, Carnegie Hall (NewYork), Wigmore Hall (Londra), Cadogan Hall (Londra), Louvre Auditorium (Paris) gibi dünyanın prestijli salonlarının ağırladığı sanatçının aynı sahneyi paylaştığı orkestralar arasında Virginia Senfoni, Alabama Symphony, Berkeley Symphony, Toronto Symphony, San Francisco Symphony, Los Angeles Philharmonic, Baltimore Symphony, Houston Symphony, Dallas Symphony, Royal Scottish National Orchestra, Taiwan National Symphony, Colorado Symphony, Nashville Symphony, Bournemouth Symphony ve Royal Philharmonic bulunuyor.
İstanbul Resitalleri "sıradışı sanatçılar" demektir.

İstanbul Resitalleri 2016-2017 Sezonu diğer konserleri için lütfen tıklayın.

- Resitaller, tam belirtilen saatte başlar ve kapılar kapanır.- Alkış arasında kapılar açılmaz. - Geç kalan konuklar resitalin ikinci yarısını izleyebilirler.- Ara verilmeyen resitallerde bu uygulama yapılamamaktadır. - Konukların resital başlama saatinden en az 30dk. önce salonda bulunmaları önerilir.  - İstanbul Resitalleri, tarih sanatçı ve yer değişikliği yapma hakkını saklı tutar. - 12 yaşından küçükler alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT