Necdet Kaya

Tarihler: 18 Kasım 2017 Cumartesi ~ 18 Kasım 2017 Cumartesi 18 Kasım 2017 20:00

Yer: Aydın Kültür Merkezi

Ücret: Numarasız Oturmalı - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2017 ~ Kas 18, 2017
Necdet Kaya, en sevilen türküler ve şarkılardan oluşan özel repertuvarı ile “Akustik Konserler” konseptinde müzik severlerle buluşuyor.

Etkileyici sesi ve yorumu ile son yıllarda en çok ilgi gören sanatçılar arasında yer alıyor Necdet Kaya. 

İ.T.Ü. Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunu sanatçı Necdet Kaya, ilkokul yıllarında müzik eğitimi almaya başladı. 16 yaşından itibaren İstanbul’da farklı mekanlarda profesyonel olarak sahne almaya başladı. 2004 yılında TRT’nin kuruma sanatçı kazandırmak için Türkiye çapında yaptığı “son” Türk Halk Müziği ses yarışmasında Türkiye 1.si oldu. Necdet Kaya, kariyerine 2007 yılında ilk albümünü çıkartarak devam etti.

2007’den bugüne kadar 4 albüm, 1 single yapmıştır.
“Yar İmiş Meğer” 2007
“Kopardılar Dallarımı” 2012
“Yanık Türküler” 2014
“Çanakkale’nin Söylenmemiş Türküleri” 2015
“Yetmez mi Gönül” 2016 (single)

Necdet Kaya, 2015 yılında çıkan albümü “Çanakkale’nin Söylenmemiş Türküleri” ile tarihi bir projeye imza attı. 100 yıl önce Çanakkale savaşında evlatlarını, eşlerini, kardeşlerini kaybedenlerin yaktığı ağıtları, 100 yıl sonra ilk kez Necdet Kaya besteledi ve söyledi. Bu eserler Çanakkale Savaşı ile ilgili ilk türküler olma özelliği taşıyor. 

Necdet Kaya 2016 yılı itibariyle Sony Music Türkiye bünyesine katıldı. Sony Müzik etiketi ile yayınlanan sözleri ünlü şair/yazar Sabahattin Ali’ye ait olan ‘Yetmez Mi Gönül' adlı single çalışması ekim 2016’da yayınlamdı. Necdet Kaya bu single ile müzik yelpazesini genişleterek, sahnesine Kayahan, Sezen Aksu, Barış Manço gibi usta sanatçıların eserlerini de katarak geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı. Özellikle sosyal medya için yaptığı akustik şarkılar ve türküler yoğun ilgi görüyor.

Necdet Kaya, hem sesi/yorumu hem de modern görüntüsü, görsel cazibesi ile müzik türleri arasındaki keskin ayrımların azaldığı bu dönemde Türk Halk Müziği, Türk Pop Müziği ve Türk Sanat Müziği’ni kendine has yorumu ile geniş kitlelere dinletmeyi başarıyor.

- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT