Neşeli Pazarlar - Boğaziçi Caz Korosu

Tarihler: 11 Aralık 2011 Pazar ~ 11 Aralık 2011 Pazar - Saat: 11:00

Yer: Enka Oditoryum

Ücret: 1. Kategori - 34.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Enka Oditoryumu

Adres: Enka Vakfı, Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye İstanbul İstinye İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14–15/209

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2011 ~ Ara 11, 2011

ENKA KÜLTÜR SANAT ODİTORYUMU, 5 TİYATRO 4 KONSER İLE SANAT DOLU!

ENKA Kültür Sanat; 24 Ekim – 20 Aralık tarihleri arasında ev sahipliği yapacağı tiyatro oyunları ve konserlerle, İbrahim Betil Oditoryumu’nu sanatla dolduracak! Johann Strauss Ensemble Vienna Orkestrası ile başlayacak olan kış etkinlikleri; Zuhal Olcay konseri ile son bulacak.

23 yıldır, gelenekselden güncele, alternatiften popülere, Batı’dan Doğu’ya tüm sanat anlayışlarına değer veren ENKA Kültür Sanat; ev sahipliği yaptığı etkinlikleri İbrahim Betil Oditoryumu’nda sanatseverlerle buluşturuyor.

Johann Strauss Ensemble Vienna orkestrasının Viyana valslerinden Türk tangolarına uzanacak bir müzik ziyafetiyle başlayacak etkinlikler, çocuklar için düzenlenen “Neşeli Pazarlar” konser dizisiyle devam edecek. “Neşeli Pazarlar’da, Birlikte Şarkı Söylüyoruz” adlı konserde bu yıl Dünya birinci olan Boğaziçi Caz Korosu çocuklarla birlikte insan sesi kullanarak takım olma duygusunu yaşayacaklar. Diğer bir konserde ise, farklı ülkelerin başarılı genç eğitimci-müzisyenlerinden oluşan Mannheimer Ensemble ile Boğaziçi Caz Korosu’nu bir araya getiren ENKA Kültür Sanat; müziğin evrenselliği ve birleştirici yanıyla, kültürler arası kaynaşmayı sağlayacak. Etkinlikler, Zuhal Olcay’ın kapanış konserinde sergileyeceği eşsiz performansla son bulacak.

BOĞAZİÇİ CAZ KOROSU
11 Aralık 2011 Pazar 11:00

Şef: Masis Aram Gözbek

“Neşeli Pazarlar’da Birlikte Şarkı Söylüyoruz.”

Birlikte iş yapmanın önemini ve gerçekleşebilirliğini ifade eden Boğaziçi Caz Korosu, Şef Masis Aram Gözbek liderliğinde katılmak isteyen tüm arkadaşlarla şarkı söylüyor. Koronun çalışma sisteminde yer alan doğaçlama ögeler, teatral birikimler bu ses atölyesinde katılımcılar ile paylaşılıyor. Takım olmanın yaşattığı güzel duyguları şarkı söyleyerek tatmaya devam ediyoruz.

İkinci bölümde Dünya Şampiyonu olmayı başarmış Boğaziçi Caz Korosu’nun etkileyici performansı bizleri bekliyor olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT