Injazero Records Showcase

Injazero Records Showcase

Tarihler: 18 Eylül 2019 Çarşamba ~ 18 Eylül 2019 Çarşamba 18 Eylül 2019 20:00

Yer: %100 Studio

Ücret: Avantajlı Dönem Tam - 55.00 TL Öğrenci - 38.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2019 ~ Eyl 18, 2019
Zorlu PSM’yi  müziğin ve besteciliğin duygulara hitap edecek ilhamıyla baştan sona saracak konser serisi Neue! Step, melodinin derin sularına dalarak neo-klasik, avangard ve ambient müziğin açacağı yeni ufukları keşfediyor.

Eylül 2019’da PSM’nin çeşitli mekanlarına yayılacak konserler, bugün dünyanın en büyük salonlarını dolduran neo-klasik müzik akımının çığır açan isimlerinin yanı sıra minimal elektronik bir altyapıdan beslenen deneysel tınıların heyecan verici yeni isimlerini de ağırlayacak.

2015 yılında avangard, deneysel, neo-klasik, ambient ve elektronik müzik ekseninde faaliyet göstermeye başlayan Londra ve Istanbul merkezli bağımsız plak şirketi Injazero Records, Neue! Step kapsamında üç değerli sanatçısıyla Zorlu PSM’de olacak! C. Diab, Matt Emery ve Heinali, 18 Eylül’de sürükleyici 360 derece sahne performanslarıyla %100 Studio’da!

Matt Emery
Matt Emery’nin etkileyici kompoizsyonlarının altında, melankoli, coşku, gerilim, güzellik duyguları ve karanlık ses manzaralarının ilham verici birleşimi var. Ryuichi Sakamoto ve Ludovico Einaudi gibi ustaların tüm zarafetini Lubomyr Melnyk veya Bing gibi isimlerin minimalliği ile aynı potada eriten Emery’nin müziği, eşi benzeri olmayan bir duygusal derinliğin eseri.

Heinali
Oleg Shpudeiko, bugüne kadar birçok farklı müzikal beğeni çerçevesinde üretimlerine devam etti. Bugün Heinali ismiyle kompozisyonlarına devam eden Shpudeiko; film, TV programı ve dans koreografisi gibi farklı mecralarda yaylı sazların öncülük ettiği modern klasik bestelerinde Ludovico Einaudi, Max Richter ve Hans Zimmer gibi isimlerin titizliğini benimsiyor. 2010 yılının ortalarına kadar daha geleneksel olarak adlandırılabilecek üretimlerini ani bir tavır değişikliği ile daha elektro-akustik temelli bir müziğe evriltti. Ben Frost ve Oneohtrix Point Never gibi isimleri akla getiren tınılarıyla Heinali, Neue! Step’de.

C. Diab
Solo gitar ve trompet sanatçısı olan C. Diab, yerlisi olduğu Port Hardy, Vancouver’ın narin güzelliğini müziğinin her anına yansıtıyor. “Post-klasik grunge” olarak betimlediği müzikal tarzı solo çellonun duygusal yoğunluğunu, ambient müziğin yenilikçi ruhu ve dini bir şarkının katartikliğinin tüm elementlerini yörüngesinde birleştiriyor. C. Diab, ilk uzunçaları “No Perfect Wave”i 2016 yılında Injazero Records etiketiyle yayınladı. İlgi gören kaydı Drowned in Sound’un ve Norman Records’un 2016’nın en iyi albümleri listesine girdi. İkinci üretimi “Exit Rumination” ise 2018 yılında Londra’da tüm biletleri tükenen görkemli bir şov ile piyasaya sürüldü.

Ne dinleyelim?
- Empire – Daigo Hanada Rework
- October
- Ice

20:00 Kapı Acılıs
20:30 C.Diab
21:30 Matt Emery
22:30 Heinali

- Konser 360 derece sahne formatında oturmalı olarak gerçekleşecektir.- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.                                                                            - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik esnasında epilepsi hastaları için uygun olmayabilecek ışık efektleri ve görseller kullanılmaktadır.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahiplerine aittir.- Etkinlik boyunca sis efekti kullanılacaktır. Dikkatinize sunarız.- Bu etkinliğe sırt çantası ile giriş yapılmamaktadır. Çantanızı B1 veya B3 katında yer alan vestiyerlere bırakabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT