Nevermind

Tarihler: 25 Aralık 2009 Cuma ~ 25 Aralık 2009 Cuma - Saat: 01:30

Yer: Shaft Blues & Jazz Club

Ücret: 20 TL (1 yerli içki dahil) 15 TL (1 yerli içki dahil)

Adres: Serasker Cad. Osmancık Sok. No: 13 Kadıköy İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0216 449 05 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2009 ~ Ara 25, 2009
Cornflakes`in kurucularından olan ve bu grup ile çalışmalarına devam eden Berk (bas), bu gruptaki arkadaşlarından üçünün albüm hazırlıklarına girmesi ile yeni bir grup toplama ve arkadaşlarının albümü çıkınca da bu grup ile bar çalışmalarına devam etmek üzere arayışa başlar. Solist ve gitarist aramalarında birkaç kişi ile görüştükten sonra Doğa`ya tanıdıkları olup olmadığını sorar. Doğa gitar için çok eskiden beri tanıdığı Tolgayı ve vokal için de Miracle`da birlikte çalıştığı Günkut`u tavsiye eder. Kadronun bu kısmı oluşturulduktan sonra Berk, klavye için de Cem Köksal ile çalışmakta olan Koray`a teklifte bulunur. Koray`ın da olumlu yanıt vermesiyle birlikte grup kurulmuş olur ve 2005 Mayıs ayında çalışmalara başlanır. Önce grubun adının Cornflakes olması ve bu isimde devam edilmesi düşünülür. Eylül ayında ise karar değiştirilerek grubun adının Nevermind olmasına karar verilir. Sene sonuna kadar programlara devam eden grup yeni yılın gelmesiyle birlikte müzikal anlamda daha çeşitli ve zengin parçalar çalmak amacıyla bir format değişikliği yapma kararı alır ve grubu yeniden şekillendirmek üzere çalışmalara bir süre ara verilir. Bu sürenin sonunda gruba vokalde Müge ve saksafon & akustik gitarda İlker eklenir. Nevermind bundan böyle 7 kişilik kadrosuyla sahnesi dar olan mekanların korkulan grubu olmuştur! Nevermind: Günkut AKGÜL (Vokal), Müge GÖKTÜRK(Vokal), Tolga ŞALFUN(Gitar), Berk EVREN(Bas), Koray ALARSLAN(Klavye), İlker GÖÇMEN(Saksafon), Doğa YARMAN(Davul)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT