New Model Army 40th Anniversary

New Model Army 40th Anniversary

Tarihler: 29 Şubat 2020 Cumartesi ~ 29 Şubat 2020 Cumartesi 20:30

Yer: %100 Studio

Ücret: Tam - 120,00 ₺ Öğrenci - 85,00 ₺

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2020 ~ Şub 29, 2020

Yıllardır yaratacılığından ve enerjisinden ödün vermeyen dev isim New Model Army, 29 Şubat’ta %100 Studio’da!

1980'de Bradford'da kurulan New Model Army; punk rock, kuzey ruhu ve zamanın atmosferinden ilham aldı. Günümüze kadar uzun, yaratıcı ve netice dolu bir yolculuk geçiren grup; post-punk, folk-rock, politik-rock, goth ve metal gibi farklı alt kültürlerinden etkilense de bir etikete ait olmayı her zaman reddetti.

Spesifik türde bir izleyici kitlesi ve global bir hit’i olmadan milyonlarca albüm satmayı başaran New Model Army, dünyaca ünlü prodüktörleri (Glyn Johns, Tom Dowd, Andy Wallace, Bob Clearmountain ve Joe Barresi) cezbetmeyi başarıp, sıradışı adanmışlıkta bir hayran kitlesi edindi.

İnternetin müzik endüstrisinde devrim yaratacağını fark eden grup, 90'ların ortasından itibaren tüm üretimlerini kontrol ederek bağımsız bir yola koyuldu. Bunun sonucunda endüstrideki değişimlere mükemmel dayanıklılık gösterip, aynı dönemde parlayan isimlerin aksine zamansız olmayı başardı.

New Model Army, istediğini kaydedip, istediğini yayınlayan ve bunu sanatsal ya da ticari bir amaç gütmeden sürdürebilen yegane gruplar arasında yerini aldı.

Son yıllarda grubun eleştirel ve ticari servetlerinde de canlanma yaşandı. “Between Dog and Wolf”, “Between Wine and Blood” (2013/14) ve “Winter” (2016) albümleri, grubu ana akım listelerine geri getirdi ve seyircilerinin azalmadığını kanıtladı. Şimdilerde 2019 yaz sonunda piyasaya sürülmesi planlanan yeni albümleri üzerinde çalışıyorlar.

Başlarken üç kişiyle kurulan, şimdi ise ana vokal ve gitarda Justin Sullivan, davulda Michael Dean, klavyede ve gitarda Dean White, gitarda Marshall Gill ve basta Ceri Monger’dan oluşan bu olağanüstü grup - sürekli yenilenen izleyici kitlesi ve sonsuz yaratıcılığıyla 30 Kasım’da Zorlu PSM %100 Music sahnesinde!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT