New Model Army

New Model Army

Tarihler: 03 Kasım 2022 Perşembe ~ 03 Kasım 2022 Perşembe 21:30

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Ön Satış - ₺242,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2022 ~ Kas 3, 2022

40 yılı aşkın kariyerlerini ve on yedi albümlük devasa kataloglarını özel 40. Yıl turnesiyle kutlayan New Model Army, pandemi nedeniyle ertelenen Zorlu PSM %100 Studio konseriyle yeniden ülkemize geliyor!

Geçtiğimiz seneyi Londra, Amsterdam ve Köln gibi şehirlerde tüm biletleri tükenen geleneksel yılbaşı konserleriyle kapatan New Model Army, bahar aylarını bir Birleşik Krallık turnesiyle geçirdikten sonra, tüm enerjisi ve hızıyla Avrupa konserlerine devam ediyor.

Bradford’da 1980 yılında kurulan grubun kökleri dönemin Northern Soul ve Punk Rock müziğiyle bölgedeki gergin atmosfere dayanıyor. O zamandan beri uzun, yaratıcı ve maceralı bir yolculuk yapan New Model Army, ‘post-punk’, ‘folk-rock’, ‘political-rock’, ‘goth’, ‘metal’ müzik alanlarında derin izler bıraksa da kendilerini kısıtlayacak hiçbir etiket veya akıma dahil olmayı reddetti.

Herhangi bir janr kitlesine dahip olmasa da albüm satışları milyonları bulan New Model Army stüdyo çalışmalarında Glyn Johns, Tom Dowd, Andy Wallace, Bob Clearmountain, Joe Barresi gibi dev prodüktörlerle çalıştı ve yıllar içinde grubu taparcasına seven ve takip eden bir dinleyici kitlesi inşa etti. Bugün, New Model Army gibi, hiçbir sanatsal ve ticari taviz vermeden dilediği gibi müzik yayımlarken tüm dünyada böylesine bir dinleyici kitlesi barındıran çok az grup vardır.

Justin Sullivan ve yoldaşlarını canlı dinlemek ve bu hayat değiştirebilen, unutulmaz performansa tanıklık etmek için 3 Kasım 2022 akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da olun.

www.newmodelarmy.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT