New Sounds of Istanbul 3

Tarihler: 10 Nisan 2019 Çarşamba ~ 10 Nisan 2019 Çarşamba 10 Nisan 2019 21:00

Yer: KadıköySahne

Ücret: Giriş - 45.00 TL Öğrenci - 34.00 TL - TÜKENDİ

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2019 ~ Nis 10, 2019
New Sounds of Istanbul 3, 10 Nisan Çarşamba günü KadıköySahne'de gerçekleşecek.

In Hoodies & Palmiyeler & The Away Days

Türkiye bağımsız müzik sahnesinin kendilerine özgü sound’larıyla bilinen üç ismi, The Away Days, Palmiyeler ve In Hoodies “New Sounds of Istanbul” serisi kapsamında Audioban iş birliğiyle Kadıköy Sahne’de.

In Hoodies
2016 yazında yayımlanan “A Lunar Manoeuvre” ile bağımsız müzik sahnesinin dikkat çeken isimleri arasına giren In Hoodies, remix albümü “Straight From The Medulla”, dört şarkılık EP “Circling The Cage” ve geçtiğimiz yıl paylaştığı “Coo Coo” single’ı sonrasında ikinci uzun çaları “Recalibrated Expectations”ı 1 Mart’ta dinleyiciye sundu. 

Sahnede çello ve synth’lerde Yasemin Özler, elektrik gitarda Todd Gibson, bas gitarda Feryin Kaya ve davulda Murat Yakupoğlu’nun eşlik ettiği In Hoodies, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok yerinde konserler verdi ve festivallerde yer aldı.

Palmiyeler
Palmiyeler sizi İstanbul’un kaosundan sıyrılıp eğlenceli psych-surf-pop sularında seyredeceğiniz bir yaz yolculuğuna davet ediyor.

Vokal ve gitarda Mertcan Mertbilek, bas gitarda Tarık Töre ve davulda Rana Uludağ’ın bir garage rock üçlüsü olarak kurduğu Palmiyeler, kendi adını taşıyan ilk EP’sini 2015’te yayımladı ve kısa sürede geniş bir dinleyici kitlesi edindi. Gitar ve tuşlularda Barış Konyalı’nın ekibe katılmasıyla kadrosunu genişleten grup 2017’de “Senden Haber Yok” ve “Karbeyaz” single’larını içeren II (Venus) albümünü, 2018’de ise “Derine” ve “Kalbim Seni Arar” single’larının ardından “Akdeniz” albümünü dinleyiciyle paylaştı.

The Away Days
Indie rock topraklarında başlayan serüvenine dream pop ve shoegaze irtifalarında devam eden The Away Days, 2012-2016 arasında yayımladığı single’larla hem Türkiye’de hem yurt dışında dinleyici ve müzik basını tarafından kucaklandı. 

SXSW, The Great Escape, Glimps, United Islands gibi festivallerde yer alan grup, elektronik ve pop sound’larına yaklaştığı ilk albümü “Dreamed at Dawn”u 2017’de çıkardı. Can Özen ve Sezer Koç’tan oluşan The Away Days, bu yıl içinde yeni şarkılarını yayımlamaya hazırlanıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Öğrenci biletlerinde kimlik ibrazı zorunludur.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT