New Year`s Eve Ozan Doğulu

Tarihler: 31 Aralık 2010 Cuma ~ 31 Aralık 2010 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Polat Tower Fulya

Ücret: Normal: 125,00 TL - Loca: 2000,00 TL - Stand: 900,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Polat Tower Fulya

Adres: Yeşilçimen Sok. No 12 Fulya İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2010 ~ Ara 31, 2010

POLAT TOWER FULYA NEW YEAR’S EVE OZAN DOĞULU
2011 YILINI OZAN DOĞULU İLE KARŞILAYIN

Yeni yılı Ozan Doğulu’nun muhteşem müzikleri eşliğinde, sınırsız içki ve birbirinden özel lezzetlerle karşılamak isteyenlerin adresi bu sene Polat Tower Fulya olacak. Sabaha kadar aralıksız devam edecek partide, Polat Tower Fulya, konuklarını özel sahne dekoru ve yılbaşı menüsüyle ağırlayacak.

2011 yılına sayılı günler kala, Polat Tower Fulya, konukları için Ark ve Proset organizasyonu ile en iyi yılbaşı programlarından birini hazırladı. Yeni yılı muhteşem bir eğlence ile karşılamak isteyenler için DJ setinin başına Ozan Doğulu’nun geçeceği parti dans gösterileri ile renklenecek.

Polat Tower Fulya’nın 750 kişilik salonunda eğlencenin dozunun katlanarak artacağı gecede, dans gösterilerinin yanı sıra, özel yılbaşı menüsü de konukların damak zevkine hitap edecek.

“Ozan Doğulu 130 bpm” adını verdiği albüm çalışmasıyla bu yılın en iyi albümlerinden birini çıkaran Ozan Doğulu, unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşamak isteyenleri Polat Tower Fulya’ya bekliyor.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Bilet Fiyatına Limitsiz Yerli- Yabancı İçki dahildir.

LOCA = 10 kişiliktir. 2 şişe içki, kurudite,soft drink, servis dahildir. Şişelerden sonra alkol servisimiz masalara sınırsız devam edecektir.

STAND = 6 kişilktir. 1 şişe içki, kurudite,soft drink, servis dahildir. Şişelerden sonra alkol servisimiz sınırsız devam edecektir.

Limitsiz Yerli- Yabanci İçki İçerigi: Yerli içkiler, yabancı içkiler (Bacardi, Martini, Eristoff veya Absolut Vodka, J&B, Dewar’s Whisky, Sapphire Bombay Gin, Malibu, Enerji İçeceği)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT