Nick Warren

Tarihler: 26 Şubat 2011 Cumartesi ~ 26 Şubat 2011 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: The Hall

Ücret: 45,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, The Hall

Adres: Küçük Bayram Sokak, No: 7 34340 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2011 ~ Şub 26, 2011

Dünyanın tartışmasız en önemli top Dj’leri arasında yeri hiçbir zaman değişmeyen, Global Underground’un gözbebeği ve en ünlü ismi İngiliz asıllı house DJ’i Nick Warren tekrar İstanbul’da!

John Digweed, Sasha ve Dave Seaman gibi house ve elektronik müziğin devleri arasında gösterilen çok önemli bir isim. Trans tarzından progressive trans’e ve progressive house stiline geçişindeki başarılı serüveni, onu zirvedeki top DJ’lerin arasında bir marka haline getirmiştir.

Punk, reggae, pop soundlarıyla büyüyen diğer birçok DJ gibi, Bristol kökenli Nick Warren da bir süre sonra 1980’lerin sonlarındaki house müziğin kudretinden nasibini aldı. O zamanlar Bristol’da bir klüpte çalarken Amerika’dan gelen bu yeni akımdan etkilenmiştir. Ardından açılan başka bir klüpte house müziği The Clash ve Frank Sinatra parçalarıyla harmanlayarak çalarken Massive Attack, Nick Warren’ı Amerika turnesinde grubun DJ’i yaptığında ne kadar doğru bir karar aldıklarını görüceklerdi..

Grup içinde tarzını oturtan DJ dikkatleri üzerine çekmeye devam etti. Mixmag dergisi için bir albüm hazırladıktan sonra yine Bristol kökenli bir yapımcı olan Jody Wisternoff ile 1994’te yolları kesişti. İkili birlikte ünlü Way Out West adı altında pek çok parçaya imza attı. Büyük bir progressive house hit’i haline gelen single “Ajare” ve diğer single çalışmaları “The Gift”, “Blue”, “Stealth”, “Intensify”, “Anything But You”, “Don’t Forget Me”, “Mindcircus” başarılarıyla da Top of the Pops zirvesinin müdavimi olarak global top DJ unvanını kazandığı noktaya erişti.

Global Undergrounds şirketinin de dikkatini çeken Nick Warren, şirketin ünlü Global Undergrounds mix serisinin "Prag", “Brazil" “Budapest”, “Amsterdam” , “Reykjavik”, “Shanghai”, “Paris” albümlerini yaparak DJ’likteki ustalığını kanıtladı.

Dünya sıralamasında hep üst sıralarda bulunan bir DJ olan Nick Warren, dans pistlerini gerçekten iyi tanıyan bir DJ olarak, şu zamana dek çok büyük kabalıklara müziğini sevdirmeyi başardı. Singapur, Avustralya, Doğu Avrupa’daki geniş kitleleri fethetmeye devam ettikçe insanlar onun gerçek bir top DJ olduğunu daha iyi anlıyor. Dünya turlarında Türkiye’yi de ihmal etmeyen DJ yeniden Türk müzikseverlerle buluşuyor.

Eğlenceli ve harika setleriyle bilinen ünlü top DJ Nick Warren 26 Şubat Cumartesi gecesi Thehall’a gelenler için unutulmaz bir geceyi şimdiden imzaladı diyebiliriz.

Geceye Dj Orcun Üner ve Dj Beyza eşlik edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT