Nicola Conte Combo feat.

Tarihler: 30 Nisan 2013 Salı ~ 30 Nisan 2013 Salı 21:45

Yer: Ghetto

Ücret: Tam 55.00 TL Öğrenci 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Kamer Hatun Caddesi N:10 34440 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Web: http://http://www.ghettoist.com/

E Posta: info@ghettoist.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2013 ~ Nis 30, 2013

Herbie Hancock’un önderliğinde Unesco ile Thelonious Monk Caz Enstitüsü tarafından organize edilen ve bu sene ikincisi T.C. Kültür ve Turizm ve Dışişleri Bakanlıkları’nın himayesinde, İKSV’nin yerel ortaklığı ve Garanti Caz Yeşili'nin sponsorluğunda düzenlenen çok büyük bir konserle İstanbul’da kutlanacak olan Uluslararası Caz Günü şerefine Ghetto’da çok özel bir buluşma gerçekleşiyor. 

Garanti Caz Yeşili, Uluslararası Caz Günü’nün coşkusunu, 30 Nisan’daki 5 ayrı konserle cazseverlerle paylaşacak. İtalyan gitarist Nicola Conte, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında, Türk caz sahnesinin önemli müzisyenleriyle Ghetto’da bir araya gelecek. Ağırlıklı olarak, afro latin jazz ve 60’ların soul müziğinden ilham alan ancak bossa nova’ya olan tutkusunun da hissedildiği son albümü Love & Revolution’dan parçalarla cazseverlerin karşısına çıkacak olan Nicola Conte’ye, Türkiye’den çok özel isimler eşlik edecek.

Gecenin konuk müzisyenleri; genç ama bir o kadar da etkileyici caz vokalisti Ferhat Öz, flugelhorn’undan yayılan kadife notalar ve çalışındaki ustalıkla derinlere dokunan, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Trompet Grup Şefi Şenova Ülker, Istanbul Superband’in kurucusu ve şefi, İ.Ü. Konservatuarı Devlet Konservatuarı öğretim görevlisi Aycan Teztel ile genç kuşağın en heyecan verici yeteneklerinden, henüz 19 yaşında olmasına rağmen birçok önemli projede yer alan saksafoncu Anıl Şallıel bazı parçalarda Nicola Conte Combo’ya katılacak. Konserin sonunda ise tüm müzisyenler, birçok sürpriz ismin de katılımıyla jam session yapacak. 

Uluslararası Caz Günü’nde, Ghetto’da keyifli bir müzik ziyafetinin yanı sıra sürprizlere açık bir konser cazseverleri bekliyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT