Night Walker@Lokal

Tarihler: 05 Mayıs 2010 Çarşamba ~ 05 Mayıs 2010 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Lokal

Nereden Alınır: www.lokaltunel.com

Adres: Tünel meydanı No: 186/A Tünel Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 40 28/29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2010 ~ May 5, 2010
NIGHT WALKER GECELERİ YAZ AYLARINDA ASMALIMESCİT’E TAŞINIYOR EĞLENCE LOKAL’DE DEVAM EDİYOR.. İLK GECENİN KONUĞU İZZET ÖZ…

Butik bir eğlence anlayışı ile seçkin bir kitleye hitap eden NIGHT WALKER gecelerinin yaratıcıları, yıllardır gece hayatında önemli projelere imza atmış olan Eda Akman ve İlkay Türk. Belli zaman aralıklarıyla çeşitli mekanlarda gerçekleştirilen partilerde, dj ve live performanslara yer veriliyor. 5 Mayıs Çarşamba gecesi düzenlenecek gecenin müzikleri İZZET ÖZ, İlkay Türk ve Eda Akman tarafından çalınacak..

İzzet Öz, müzik yaşamına başladığı 60`lı yıllardan günümüze uzanan süreçte, radyo ve televizyonda sunduğu sevilen parçaların kliplerinden oluşan çok özel bir program hazırladı. İzzet Öz, konuklarına 60`lı, 70`li, 80`li, 90`lı ve 2000`li yılların unutulmayan hit parçalarından oluşan, sürpriz görüntüler eşliğinde çok özel müzik dolu bir gece yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT