Nikki Wild

Nikki Wild

Tarihler: 24 Haziran 2019 Pazartesi ~ 24 Haziran 2019 Pazartesi

Yer: The Populist - Yapı Kredi bomontiada

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak No:1-D Şişli İstanbul

Telefon: 0212 296 20 34

Web: http://thepopulist.com.tr/tr/ana-sayfa.aspx

E Posta: misafirhatti@thepopulist.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2019 ~ Haz 24, 2019

Sıra dışı imajı, eğlenceli mizacı ve dinleyicilerini coşturan muhteşem performanslarıyla son günlerin en çok konuşulan ismi Nikki Wild her ay The Populist’te kesintisiz eğlenceye imza atıyor.

Son yılların dikkat çeken DJ’leri arasında öne çıkan Punk Levent, nam-ı diğer Nikki Wild, müziğin efsane akımları Glam Metal, Punk ve Rock’n Roll’un Türkiye’deki en sıkı takipçisi olarak tanınıyor. Uzun yıllar şehrin popüler mekanlarında müzikseverler buluşan Wild, en sevilen klasik rock şarkılarının yanı sıra modern rock’ın yeni parçalarını da dinleyiciyle paylaşıyor. Uzun yıllardır başarılı performanslarıyla müzikseverlere dans ve eğlenceyle dolu saatler yaşatan Wild, her ay şehrin sosyalleşme noktası The Populist’te sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Kısa süre önce jüri üyesi olarak katıldığı müzik yarışmasındaki sempatik tavırları ve müzikal birikimiyle dikkatleri üzerine çeken Nikki Wild, muhteşem DJ performansıyla her Yapı Kredi bomontiada The Populist’te sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT