Nil Karaibrahimgil

Tarihler: 04 Nisan 2009 Cumartesi ~ 04 Nisan 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Su Ada

Ücret: 45,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Su Ada

Adres: Kuruçeşme Caddesi, Galatasaray Adası, Ortaköy Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2009 ~ Nis 4, 2009
NİL KARAİBRAHİMGİL’İN NİL KIYISINDAKİ İLK KONSERİ SUADA’DA…
4 Nisan Cumartesi günü Flexi Card ana-sponsorluğunda düzenlenen bu muhteşem konseri Garanti Kredi kartı sahipleri %20 indirimli seyredebilecekler.

Nil Karaibrahimgil, çok ses getirecek yepyeni albümü “Nil Kıyısında”nın ilk biletli konserini 4 Nisan saat 22:00’da Suada’da gerçekleştirecek. Şubat sonunda müzik marketlerde yer alan ve Nil hayranlarının büyük beğenisini kazanan “Nil Kıyısında”nın bu ilk konseri için Suada’da özel bir çadır kurulacak. Flexi Card’ın ana sponsorluğunda düzenlenen, Hürriyet Gazetesi ve Arbella Makarnaları’nın desteklediği, Nil Kıyısında konserinin biletlerini Bonus, Flexi, Shop&Miles ve sahipleri ise %20 indirimli satın alabilecekler. Nil Karaibrahimgil’in her zamanki gibi yine muhteşem, hayat dolu ve capcanlı bir sahne performansıyla yepyeni albümü “Nil Kıyısında”yı sizlerle paylaşacağı bu çok özel konseri sakın kaçırmayın!

“NİL KIYISINDA”
Bu albümde, daha önce `Ben Özgürüm` ve `Masal` şarkılarında da birlikte çalıştığı Alper Erinç’le çalışan Nil, albüme bu ismi “romantik bulduğu için” verdiğini söylüyor. Albümün mixlerini Depeche Mode ve Simply Red`le çalışmış olan Michael Zimmerling üstlenirken, mastering’i (yine Londra Metropolis stüdyolarında Amy Winehouse`un mastering’ini de yapmış olan) Stuart Hawkes gerçekleştirdi.

Nil`in Best Of diye nitelendirdigi ve üzerinde çok çalıştığı albümünde bir de sürpriz konuk var. Mazhar Alanson, `İlla` adlı şarkıda Nil’e eşlik ediyor ya da Nil’in deyimiyle `Şeref veriyor`.

18 yaş sınırı vardır.
Konser Başlangıç 23:30
Konser alanına yiyecek, içecek alınmayacaktır.
Bilet Fiyatı etkinlik günü kapıda 50,00 TL olacaktır.
18 yaş altı katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.
Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
Bonus, Shop & Miles ve Garanti Flexi Kart sahiplerine 20% indirim uygulanmaktadır.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT