Nilipek - Özgün Semerci - Glasxs

Tarihler: 22 Temmuz 2017 Cumartesi ~ 22 Temmuz 2017 Cumartesi 22 Temmuz 2017 19:00

Yer: Peyote Cennet Bahçesi

Ücret: Ayakta - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2017 ~ Tem 22, 2017
Farklı seslerin, farklı dünyalardan sesleneceği üç konser sizleri bekliyor! 22 Temmuz Cumartesi; Nilipek, Glasxs ve Özgün Semerci, Peyote Cennet Bahçesi’ne konuk oluyor…

Nilipek
Müziğe küçük yaşlarda piyano, keman ve basgitar eğitimleriyle başlayan Nilipek, gitar eşliğinde kendi şarkılarını söyleyerek dikkatleri üzerine topladı. İnternette yayınlanan akustik performansları ile kendi kitlesini oluşturmayı başaran müzisyen, ilk albümü “Sabah” ile 2015 Kasım ayında dinleyicileri sevindirdi. Çeşitli sahnelerde ve festivallerde performans sergileyen Nilipek, duygularını ve kendi hikayelerini birçok tarzı harmanlayarak sunuyor. Sakin ve huzurlu sesiyle dinleyicileri müziğin ılık bulutlarında gezdirirken, akustik poptan alternatif rock’a geniş bir yelpazeyle de serinletmeyi ihmal etmiyor…

Glasxs
Doğayı robotlarla birleştiren ikili Glasxs; Radiohead, Portishead, James Blake ve Lykke Li gibi müzisyenlerden ilham alarak bir indie-elektronika çizgisi çekiyor. İlk albümleri Planet Reverse  2016’nın Ekim ayında yayımlanan ikili, farklı sesleri duymamızı sağlayacak performansı ile Peyote Cennet Bahçesi sahnesinde olacak.

Özgün
Semerciİlk olarak Second grubu ile tanıştığımız Özgün Semerci, kendi solo albümü ile tozlu sandıklardan çıkardığı bluegrass melodilerini de katarak farklı bir müzikal deneyim sunuyor. Geçtiğimiz yıl Domuz Records etiketiyle ve kaset formatında, ilk albümü Bulandı Sularım’ı yayımlayan müzisyen; punk, folk gibi farklı türleri bir araya getirerek keyifli bir müzik ortaya koyuyor.

* Özgün Semerci 19:00'da, Glasxs 20:00'de, Nilipek - 21:15'de sahne alacaktır.

- Etkinlik düzeni ayaktadır. - 18 Yaş sınırı vardır. - Evcil hayvan getirmek serbesttir.- Özgün Semerci 19:00'da, Glasxs 20:00'de, Nilipek - 21:15'de sahne alacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT