Nilipek

Tarihler: 28 Mart 2019 Perşembe ~ 28 Mart 2019 Perşembe 28 Mart 2019 20:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: 1. Kategori - 38.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cihannüma Mah. Has Fırın Cad. Akmaz Çeşme Sok. No:26 (BKM Karşı Sokağı) Beşiktaş İstanbul

Telefon: (546) 566 99 46

Web: http://www.ifperformance.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2019 ~ Mar 28, 2019
Nilipek, 28 Mart Perşembe IF Performance Hall Beşiktaş sahnesinde!

Küçük yaşta başladığı piyano, keman ve bas gitar eğitimleriyle müziğe adım atan Nilipek., lise yıllarında eline aldığı gitarla kendi şarkılarını yazmaya başladı. Boğaziçi Üniversitesi’nde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nde okurken, Deniz Yıldız ve Ergin Tural ile birlikte kurdukları indie rock grubu Lemur’da bas gitar çaldı. 2010 sonunda ilk EP’sini yayınlayan Lemur, Be the Band müzik yarışmasında ilk 10’a girdi. Yüksek lisansını yapmak için gittiği Hollanda’da Hypnotic School adlı dream pop grubunda İngilizce sözler yazdı ve söyledi. Türkiye’ye döndüğü 2013 yılından itibaren solo kariyerine başlayan ve kendi şarkılarına yoğunlaşan Nilipek., 2015 yılında ilk albümü “sabah”ı yayınladı. Ozan Tekin prodüktörlüğünde kaydettiği albüm, müzik yazarlarınca yılın en iyi albümleri arasında gösterildi. Bir yıl sonra, Can Kazaz, Kamufle, Kaan Düzarat gibi bir çok müzisyenin remiks yorumlarından oluşan “sabah (remix)” adlı albümünü yayınladı. 2017 yılında, gitarda Can Aydınoğlu, tuşlularda Ozan Tekin, bas gitar ve synth bas’ta Umut Çetin ve davulda Berkay Küçükbaşlar’dan oluşan ekibiyle “bireysel şehir mitolojisi” olarak tanımladığı albümü “Döngü”yü kaydetti. Kabak & Lin etiketiyle yayınlanan albüme gelen yorumlar, sanatçının hem bir şarkı yazarı, hem de yorumcu olarak başarısını sürdürdüğünün kanıtı oldu. Nisan 2018’de Gözleri Aşka Gülen yorumunu, Haziran 2018’de ise sözü ve müziği kendisine ait olan Beraber’i tekli olarak yayınladı. 2018 yılında ayrıca, Bursa SanatMahal’de verdiği akustik konserin kaydından oluşan “Havanın suyun muhabbeti” adlı akustik albümü dijital müzik platformlarında yerini aldı. Halen İstanbul ve Anadolu konserlerini yoğun bir şekilde sürdüren Nilipek., üçüncü stüdyo albümü Mektuplar’ın kayıtlarına devam ediyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- VIP bilet sahiplerinin, saat 14:00'dan sonra  0 535 283 41 17 nolu telefona rezervasyon yaptırmaları gereklidir.- Kapı açılış saati : 20:00- Konser saati : 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT