Nişantaşı´nda ´Love and The City`

Tarihler: 13 Şubat 2011 Pazar ~ 13 Şubat 2011 Pazar - Saat: 17:00

Yer: Nişantaşı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2011 ~ Şub 13, 2011

Şişli Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Nişantaşı’nda “Şehir ve Aşk/Love and The City” konseptli bir etkinlikle kutluyor.

Şişli Belediyesi tarafından sevginin en keyifli şekilde yaşanması için düzenlenen “Sevgililer Günü” etkinliği, 13 Şubat Pazar günü saat 17.00’de Abdi İpekçi Caddesi’nde sevgilileri biraraya getirecek. Etkinlikte, İstanbul Trio grubu canlı müzik sunacak ve İstanbullular nostaljik aşk şarkıları eşliğinde Sevgililer Günü’nü kutlayacak. Sevgililer, etkinlik için özel hazırlanan kalp şeklindeki kırmızı halı üzerinde doyasıya eğlenecekler.

“Love and The City” partisinde, katılımcılara Çapa Marka tarafında hazırlan aşk iksiri ikram edilecek. Lezzetli sevgililer günü kurabiyeleri ve çikolataları ile en güzel aşklar hatırlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT