No22 Riders’ Inn Stage

Tarihler: 19 Ağustos 2020 Çarşamba ~ 19 Ağustos 2020 Çarşamba 19 Ağustos 2020 22:15

Yer: İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi - Yenikapı

Ücret: 1. Kategori - 84.00 TL2. Kategori - 61.75 TLBilet fiyatları 1 kişiliktir. - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Aksaray, Kennedy Cd. No:8 Fatih İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2020 ~ Ağu 19, 2020
Türkiye’de bir ilk olarak Kerki Solfej’in düzenlediği arabalı ve motorsikletli seyircilerin katılımıyla yapılan konserler, 19 Ağustos'ta "NO22 RIDERS’ INN STAGE" konseri ile devam ediyor. 

“Tik Tak ile Park Et, Seyret”

Kamp sandalyeni arabanın dışına atıp, konserin tadını açık havada çıkarabilirsin. Bu eşsiz konser deneyimini kaçırma!

* Diğer seyircilerin park alanına girmeyecek şekilde, alandan kullanmanız için temin edilen yada yanınızda getirdiğiniz sandalyenizi aracınızın yakınında (kendi park alanınız içersinde) konumlandırmanız gerekmektedir.


Tolga Akyıldız, Deniz Sipahi, Fırat Akarsel, DJ Emre Koca - "Rituals", Özgür Peştimalci ve Yavuz Aksakal benzersiz sahne performansıyla Yenikapı'da!

Yaz aylarının vazgeçilmez eğlencesi olan konserler, Covid19 nedeniyle sosyal mesafeye uygun bir şekilde İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi Yenikapı'da gerçekleşecek.

Kerki Solfej, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile toplumun bireysel olarak kontrolsüz dolaşımının önüne geçerek, eğlenme ihtiyacını düzenli ve kontrol altında sağlama amacıyla "Arabalı Konser"'lerine başlıyor.

İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi – Yenikapı'da 1400 araç kapasiteli konserler, sterilize ve sosyal mesafe sınırları içerisinde gerçekleşecek. Araçlar, sosyal mesafe kuralına uygun girişte dezenfekte edilecek ve seyircilere maske verilmesinin ardından sosyal izolasyon sağlanacak.

- Diğer seyircilerin park alanına girmeyecek şekilde, alandan kullanmanız için temin edilen yada yanınızda getirdiğiniz sandalyenizi aracınızın yakınında (kendi park alanınız içersinde) konumlandırmanız gerekmektedir.- Sürücü + 2 Yolcu bileti alana +1 Yolcu Ücretsiz- Kapı açılış 19:00, konser başlangıç 21:15- 6 yaş altı etkinliğe alınmayacaktır. 6 yaş ve üstü bilete tabidir.- Etkinlik alanına sadece Sedan, Hatchback, Mini, stationwagon, coupe tipi ufak binek araçların girişine izin verilecektir. - Etkinlik alanına SUV, Jeep ve benzeri yüksek araç ile gelmek için biletinizi satın almadan önce  0541 500 50 00 telefonu aramanız veya buse@kerkisolfej.com adresine mail atmanız gerekmektedir.- Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.- Girişte yaşanması beklenen yoğunluk sebebiyle Etkinlik mekanına konser saatinden 2 saat önce gelmeniz tavsiye edilir.- Konser alanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Konser başladıktan sonra gelen araçlar alınan biletin kategorisine bakılmaksızın alan içinde bu durum için ayrılmış bölümde uygun olan yere yönlendirilecektir.- Satın almış olduğunuz biletin görüntüsünü mekana gelmeden önce telefonunuza indirmeniz gerekmektedir.- Etkinliğe ait detaylı kurallara ulaşmak için tıklayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT