Noir

Tarihler: 05 Nisan 2013 Cuma ~ 05 Nisan 2013 Cuma Saat: 23:00

Yer: Propaganda

Ücret: 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. İstiklal Cad. Suriye Psj. No:166 – 10 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2013 ~ Nis 5, 2013

Noir (Noir Music, DK)
Warm-up & After: Gökberk

Son prodüksiyonlarından "Around" ile dans pistlerini büyüsü altına alan yeni nesil deep house'un öncü ismi Noir, Propaganda kabininde!

DJ'lik serüvenine 1996 yılında Danimarka'nın nispeten ufak kulüplerinde başlayan Noir, elektronik müzikle 6-7 yaşlarında Kraftwerk'in kayıtları sayesinde tanıştı. Uzunca bir süre onu kendisine hayran bıraktıran bu tınılarla büyüyen yetenekli müzik adamı, 80'lerin sonlarında dünyayı kasıp kavuran house, techno, acid ve rave kültürlerini yakın markaja aldı. Kariyerinin erken dönemlerinde Paris'ten Berlin'e, Şanghay'dan Ibiza'ya, dünyanın en çok saygı gören mekan ve etkinliklerinde çalma şansını elde ederek eşsiz vizyonunu şekillendirdi; ancak bu serüvene en çok katkıyı, 1997 yılında gerçekleşen trajik bir olay yaptı. O yıl babasını kaybeden Noir, ondan miras kalan parayla kendi müziğini yaratmasını sağlayacak ekipmanlar satın aldı ve böylelikle eşsiz yeteneği için ihtiyaç duyduyu gerekli teknik altyapıyı da hazırlamış oldu. Ancak onu elektronik müzik dünyasını sallayan gerçek bir yıldıza dönüştüren, 2005 yılında yayınladığı "All About House" isimli parçasıydı. O günden bu yana arkasına bakmadan yeni hit'ler üretmeye ve sıra dışı dehasıyla elektronik müziğe yön vermeye devam eden Noir, 2007'de kurduğu kendi adını taşıyan plak şirketiyle hem genç, hem de kendini ispat eden yetenekleri aynı çatı altında buluşturarak sahnenin gelişimine karkıda bulundu.

Merakla beklenen Propaganda performansında elektronik müzik takipçilerine unutulmaz bir serüven yaşatmaya hazırlanan Noir'a bu özel gecede Gökberk eşlik ediyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT