Norbert R. Stammberger

Tarihler: 14 Mart 2013 Perşembe ~ 14 Mart 2013 Perşembe 21:00

Yer: Gitarcafe

Ücret: 15 TL

Nereden Alınır: Gitarcafe

Adres: Caferağa Mah. Sakızgülü Sok. Taranto Apt. No:7/1 (TNT müzigin orda) Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 348 60 55 - 0216 450 26 98

Web: http://http://www.gitarcafe.com

E Posta: info@gitarcafe.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2013 ~ Mar 14, 2013

Norbert R. Stammberger, İzmir'deki 'çatı1972 doğaçlama' adlı grupla çalışmasından hemen sonra buraya geliyor. Yoğunluk, karmaşıklık ve groove onun özgür doğaçlama müziğinin vurgusu. Mambo Varèse, Unternehmen Kobra, Choo Choo Aero Band Big grubu, Mal Waldron Big Band içinde yer aldığı diğer oluşumlardandır. Bunun yanısıra, Avrupa, İsviçre, İtalya, Polonya, Avusturya ve Almanya'daki festivallerde çalıyor.

Norbert R. Stammberger'ın Çağdaş Müzik için yazdığı çalışmaları da Münih Radyo Orkestrası ve Radyo Senfoni Orkestrası, Belgrad veya Red Note Ensemble, Edinburgh, ve the Kletzmatics, New York, Allen Ginsberg'le birlikte icra edilmiştir. Werner Lüdi Memorial Konseri, feat. Peter Brötzmann, özgür formlarla yaptığı yoğun çalışmalarının başlangıcıydı. Son olarak, Norbert R. Stammberger, Münih'te lautwechsel Festivali'nde. İzmir'den misafirleriyle, özgürce doğaçlanmış tiyatro projesi ".... 3. Çeşit’i gerçekleştirdi. Norbert R. Stammberger, Türkiye’nin özgür doğaçlama müziğinde önemli yer edinmiş Islak Köpek özgür doğaçlama topluluğu üyesi Gülşah Erol ve özgür doğaçlama’da önemli müzisyenlerle konserler veren Florent Merlet, 14 Mart akşamı Gitar Cafe’de müzik severlere müziğin kavramsal dünyasını anlatmak için buluşuyorlar.

Norbert R. Stammberger (saksafon)
Gülşah Erol (Çello)
Aykut Yalçın)
Florent Merlet (davu) Aykut Yalçın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT